![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am terminat Viata secreta a lui Evie Hamilton de Catherine Alliott si-am inceput Lectii de iubire de Kathy Kelly.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eu sunt la Jurnalul Oanei Pellea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Niste raspunsuri - Mihaela Radulescu
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 864 Joined: 14-January 10 From: Tulcea Member No.: 7,788 ![]() |
Revedere in Barsaloi de Corinne Hofmann.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Marele Singuratic de M. Preda.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Azi vreau sa ma apuc de Camilla Läckberg Eriksson :Printesa Gheturilor.
Dintr-o recenzie despre Printesa Gheturilor de Camilla Läckberg Eriksson. Doi scriitori suedezi se luptă pentru suprematie: Camilla Läckberg si Stieg Larsson. Al doilea a fost tradus in romaneste (trilogia "Millennium"), primul, urmeaza. Fjällbacka, un orăsel pitoresc, aflat undeva intr-o insulă din arhipelagul suedez. Frumoasa Alexandra este găsită după mai multe zile moartă, in cadă. Trupul ei inghetat si-a păstrat tot farmecul: chiar si asa, Alexandra pare a fi o printesă a gheturilor. Personajul principal este insă Erica Falck, o scriitoare de biografii, care acum - după moartea părintilor ei - s-a retras temporar pe tărâmul natal, ca să scrie o nouă carte. Ea este cea care o descoperă pe Alexandra, fostă prietenă din copilărie. Erica este rugată de familia Alexandrei să scrie un articol in memoria acesteia. Si cum cele două prietene nu se mai intâlniseră de 25 de ani, Erica are nevoie să-i cunoască pe cei care i-au fost apropiati Alexandrei, pentru a mai afla câteva lucruri despre ea si a-i putea face un portret. Incepe astfel să descopere secrete spectaculoase... O lectură foarte antrenantă, punctată de umor, cu personaje de care te vei indrăgosti. Erica este un fel de Bridget Jones care nu si-a găsit confortul sentimental până la 35 de ani si care il va reintâlni acum pe prietenul ei din copilărie, Patrick, politistul in seama căruia pică investigatiile in "cazul Alexandra". Cartea de fata a fost publicată in 30 de tări. In Spania, "Printesa gheturilor" a apărut in 2008 si a fost vândută in 28 de editii. In Suedia s-au vândut peste 1 milion de exemplare. "Printesa gheturilor" face parte dintr-o serie de sapte romane care, in ultimii ani, au rivalizat constant in vânzări cu Trilogia "Millennium" a lui Stieg Larsson. Cartea va fi ecranizată atât in Suedia, cât si in Franta. Revista britanică de carte "The Bookseller" a stabilit, pe baza informatiilor oferite de cele mai importante lanturi de librării din Franta, Anglia, Germania, Spania, Italia si tările nordice, lista celor mai vânduti autori in Europa in 2009. Camilla Läckberg ocupă locul 6, după: Stieg Larsson, Stephenie Meyer, Dan Brown, Paolo Giordano si Carlos Ruiz Zaf"n. Camilla Läckberg s-a născut in 1974. Inainte de a deveni cel mai popular scriitor suedez de romane politiste, Camilla Läckberg a lucrat ca director de marketing si product manager mai multi ani. "Printesa gheturilor" este primul titlu dintr-o serie de sapte romane (seria Fjällbacka) care s-au bucurat de un succes enorm de piată si o presă foarte bună. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
In prezent citesc The Twilight Saga: New Moon,al doilea volum al seriei “Amurg”
|
|
|
![]()
|
|
Am mai citit:
Jean Bart- Europolis, draguta carte, actiunea se petrece la Sulina Radu Tudoran- Fiul Risipitor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) mi-a placut enorm.... cred ca am un fix cu povestile ciudate de dragoste, care se sfarsesc prost (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Acum citesc Orhan Pamuk- Zapada... nu mi-am format inca o parere |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
ZORI DE ZI
de Stephenie Meyer Seria AMURG – Volumul 4 |
|
|
![]()
|
|
In prezent citesc GAZDA de Stephenie Meyer dar nu mi se pare atat de spectaculoasa ca seria Amurg...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 11:13 AM |
|