![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
,,Portretul lui Dorian Gray”de Oscar Wilde am inceput sa citesc.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie mi-a placut Wuthering Heights. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Orhan Pamuk- Zapada: dezamagitoare, nu m-a atras cu nimic. Isabel Allende- Ines a sufletului meu: mi-a placut tare mult, cred ca e pe gustul meu stilul scriitorilor sud-americani. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vasile Voiculescu- Zahei Orbul: peste asteptari, dar cu cat ma apropiam mai mult de final, cu atat intelegeam mai putin. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Acum citesc Ioan Chirila- Mexico 70. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Acum am inceput Vrajeala! Poveste despre doua scoli , de Jilly Cooper. Sa vedem ce e de capul lui. In privinta volumului, e impresionant, femeia a scris, nu s-a incurcat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
Am citit si am terminat Mandrie si prejudecata de Jane Austen,interesanta.In prezent am inceput sa citesc Bărbaţi care urăsc femeile de Stieg Larsson.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Niste alegeri bune, Violeta... ambele mi-au placut tare mult. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie. literatura clasica si moderna. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Faine cartile, amindoua.
|
|
|
![]()
|
|
Acum am terminatVrajeala! Poveste despre doua scoli, de Jilly Cooper. 868 de pagini pline de pastirnac si usturoi salbatec (cred ca are o obsesie cu plantele astea) si cam prea debordind de scene cu sex. Probabil ca o terminam mai repede, insa am o perioada destul de aglomerata. Pe o scara de la 1 la 10, ii dau un +5.
Si acum vine problema, ca nu stiu de ce sa ma apuc... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
In prezent citesc Fata care s-a jucat cu focul de Stieg Larsson."Fata care s-a jucat cu focul" este volumul 2,dupa "Bărbaţi care urăsc femeile" din seria de romane politiste: Millennium.Cartea este foarte interesanta si chiar este o lectura placuta pentru fanii genului si nu numai.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://moonlightblues.files.wordpress.com/2008/07/umbravantului6.jpg)
Umbra Vantului - Carlos Ruiz Zafon QUOTE Cu exceptia unui capitol, actiunea este plasata intr-o Barcelona intunecata, permanent invaluita in ceata, care poarta inca semnele razboiului civil. Avand o structura circulara, “Umbra vantului” se deschide cu prezentarea Cimitirului Cartilor Uitate, o cladire din zona veche a orasului, ce ascunde o biblioteca labirintica adapostind volumele unor autori necunoscuti sau uitati cu timpul. Mi-a placut foarte mult ritualul imaginat de Zafon: cel care intra prima data in Cimitirul Cartilor Uitate trebuie sa adopte o carte din cele care asteapta sa fie salvate de la uitare, carti care poarta o parte din sufletul celor care le-au citit, le-au trait sau visat. In aceste imprejurari Daniel Sempere ajunge sa aleaga “Umbra vantului”scrisa de Julian Carax, un autor necunoscut, disparut fara urma la sfarsitul Razboiului Civil Spaniol, si ale carui putine opere tiparite fie sunt cautate de colectionari, fie ajung sa fie arse de un personaj misterios.
|
|
|
![]()
|
|
Eu citesc din asta acum, si cred ca o sa-mi ia ceva timp sa o termin...
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN3186.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 06:04 AM |
|