![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
Enigma Otiliei este chiar o carte placuta,eu m-am delectat citind-o,sper sa te incante asemenea.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 49 Joined: 3-August 10 From: Arad Member No.: 8,954 ![]() |
Am vazut filmul OaNa',superb!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si mie mi-a placut Enigma.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pelerinii de Elizabeth Gilbert
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Frumoasele straine - Mircea Cartarescu - sunt pasaje intregi la care am ras cu lacrimi, m-am apucat sa o citesc si nu am lasat-o pana nu am terminat-o in aceeasi seara. Am terminat de citit si cele trei carti ale lui Corinne Hofman - Indragostita de un masai, Adio Africa si Revedere la Barsaloi (toate dupa fapte reale). Prima mi-a placut enorm, celelalte doua mi s-au parut scrise ca sa mai scoata un ban. Corina, am citit putin din urma, am vazut ca tu ai citit Revedere la Barsaloi. Le citisesi si pe primele doua? Cum ti s-au parut? Pe cat de stufoasa e prima carte pe atat de usurele si aerisite mi s-au parut celelalte sau nu m-au captivat pe mine la fel de mult.
This post has been edited by Laryss_A: Dec 2 2010, 10:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Am citit si eu cartile de Corinne Hofman, mi-a placut mai ales prima, foarte interesanta.
Celelalte doua intr-adevar sunt mai mult de umplutura, de continuare, dar sunt totusi ok. This post has been edited by Book: Dec 3 2010, 09:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Asa este. Sunt okay si celelalte dar parca nu mai transpare acelasi interes pentru "adevar" , sunt mai fictionalizate si mai ambalate. Pe cand in prima carte sunt fapte-fapte-fapte. Am devorat-o cu pofta cu care mananci popcorn la un film cu James Bond (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .
This post has been edited by Laryss_A: Dec 4 2010, 01:46 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am inceput aseara Nasul lui Mario Puzo. Chiar ca nu o poti lasa din mina...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am terminat Nasul. Ma apuc de Ultimul Don. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am mai citit o carticica de automotivare (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) , Acum- Mihail Musat.
Larysa, acum ca ma gandesc mai bine cred ca le-am citit doar pe primele doua, ar trebui sa caut si Revedere in Barsaloi. This post has been edited by Globetrotter: Dec 13 2010, 12:27 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 06:06 PM |
|