![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Revedere in Barsaloi surprinde inclusiv momentul turnarii filmului inspirat de prima carte, film pe care am incercat sa il vad dar nu am gasit subtitrari, nici macar in engleza. Asa ca am dat numai cate-un click din loc in loc si mi s-a parut mult mai romantat si dulceag fata de carte. Pana acum nu am vazut nicio ecranizare a vreunei carti care sa ma cucereasca macar cat cartea. Mi-au placut mult si fotografiile de la capat si momentul concret al revederii lor dupa atatia ani. Merita sa o citesti daca le-ai citit pe primele doua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu citesc " Copii capitanului Grant" - Jules Verne
Il iubesc pe Jules Verne (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am dat-o iar pe easy-entertainment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Clubul sotiilor nr. 2, de Jane Moore.
Traducere de Ines Hristea Pentru cei ce doresc o carte usor de parcurs, care nu duce lipsa de ritmul, umorul si metrosexualitatea caracteristice serialului de succes Totul despre sex, Jane Moore le ofera Clubul sotiilor nr. 2. Jurnalista de succes, Jane Moore este autoarea a cinci romane, toate devenite bestselleruri internationale! Este vorba de un grup de doamne care se intimpla sa nu fie prima alegere a barbatilor cu care s�'au casatorit. Casniciile anterioare ale sotilor le tulbura vietile, iar Clubul devine un loc unde aceste neveste second�'hand se intilnesc si isi aerisesc frustrarile si temerile, incercind sa gaseasca solutii pentru diverse probleme create de precursoarele lor sau, mai precis, de barbatii care inca intretin o relatie cu ele �" de la una de prietenie, pina la o obsesie ce frizeaza patologicul, cum e cazul unui vaduv. Impreuna, Julia, Fiona, Susan si Alison, cea mai recenta membra, care faciliteaza si intrarea cititorului in acest grup, trebuie sa faca fata unei lumi de avocati cu intentii necurate (specializati in divorturi), de birfe infioratoare si de „foste�'sotii” decise sa distruga viata conjugala a fericitelor „actuale�'sotii”. „O carte tratind relatiile amoroase cu un cinism hilar, ce ii va unge la suflet pe toti aceia care au pierdut vreodata la jocul dragostei. O metoda de vindecat inimi ranite la fel de eficienta ca o papusa voodoo.” (Glamour) „O lectura obligatorie pentru cei interesati de misterele eternului feminin.” (Elle) Bine, n-as merge pina aculo, ca Elle (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) insa e simpaticuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.magazinultau.ro/images/produse/carti/Clubul-sotiilor-nr-2-78885.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Romanta de agrement - Elena Nestor
O carte veche, mostenire de famile. Imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Este de fapt o colectie de povestiri fara legatura una cu alta, toate scrise foarte frumos si sensibil. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
Bărbaţi care urăsc femeile de Stieg Larsson. Pana acum imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 61 Joined: 28-January 11 Member No.: 9,789 ![]() |
O chestie mai easy, pentru ca am vazut si filmul: Jurnalul unei dadace.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 17-November 10 From: bucuresti Member No.: 9,507 ![]() |
Istoria Bucurestiului
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ultimul Don, de Mario Puzo. M-am mai apucat de ea de vreo doua ori insa nu reusisem sa o termin, sper ca de data asta sa imi iasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Ultimul_Don-Mario_Puzo-RAO_14922.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Terminat Ultimul Don, terminat si cea de a treia carte din serie, Omerta.
Acum sa vad in ce ma bag, ca nu ma trage inima spre nimic din ceea ce am la indemina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 11:44 PM |
|