IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

88 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ce citesti acum ?
Laryss_A
post Dec 13 2010, 01:25 AM
Post #751

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

Revedere in Barsaloi surprinde inclusiv momentul turnarii filmului inspirat de prima carte, film pe care am incercat sa il vad dar nu am gasit subtitrari, nici macar in engleza. Asa ca am dat numai cate-un click din loc in loc si mi s-a parut mult mai romantat si dulceag fata de carte. Pana acum nu am vazut nicio ecranizare a vreunei carti care sa ma cucereasca macar cat cartea. Mi-au placut mult si fotografiile de la capat si momentul concret al revederii lor dupa atatia ani. Merita sa o citesti daca le-ai citit pe primele doua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
melcri
post Dec 19 2010, 10:47 PM
Post #752

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

QUOTE(Stiletto @ Dec 2 2010, 09:10 PM) *
Pelerinii de Elizabeth Gilbert

Cum a fost cartea? Mi-a placut Mananca ,roaga-te iubeste,tot a ei.

Am inceput sa-l citesc pe Robert Ludlum;dupa" Protocolul Sigma",care mi-a placut,am inceput" Manuscrisul lui Chancellor".

+Quote Post
Teocris
post Dec 20 2010, 03:56 PM
Post #753

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Eu citesc " Copii capitanului Grant" - Jules Verne
Il iubesc pe Jules Verne (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jan 22 2011, 04:07 PM
Post #754

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am dat-o iar pe easy-entertainment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Clubul sotiilor nr. 2, de Jane Moore.
Traducere de Ines Hristea
Pentru cei ce doresc o carte usor de parcurs, care nu duce lipsa de ritmul, umorul si metrosexua­litatea caracteristice serialului de succes Totul despre sex, Jane Moore le ofera Clubul sotiilor nr. 2.
Jurnalista de succes, Jane Moore este autoarea a cinci romane, toate devenite bestselleruri inter­nationale!
Este vorba de un grup de doamne care se intimpla sa nu fie prima alegere a barbatilor cu care s�'au casatorit. Casniciile ante­rioare ale sotilor le tulbura vietile, iar Clubul devine un loc unde aceste neveste second�'hand se intilnesc si isi aerisesc frustrarile si temerile, incercind sa gaseasca solutii pentru diverse pro­bleme create de precursoarele lor sau, mai precis, de barbatii care inca intretin o relatie cu ele �" de la una de prietenie, pina la o obsesie ce frizeaza patologicul, cum e cazul unui vaduv. Impreuna, Julia, Fiona, Susan si Alison, cea mai recenta membra, care faciliteaza si intrarea citito­rului in acest grup, trebuie sa faca fata unei lumi de avo­cati cu intentii necurate (specializati in divorturi), de birfe infioratoare si de „foste�'sotii” decise sa distruga viata conjugala a fericitelor „actuale�'sotii”.
„O carte tratind relatiile amoroase cu un cinism hilar, ce ii va unge la suflet pe toti aceia care au pierdut vreodata la jocul dragostei. O metoda de vindecat inimi ranite la fel de eficienta ca o papusa voodoo.” (Glamour)
„O lectura obligatorie pentru cei interesati de misterele eternului feminin.” (Elle)

Bine, n-as merge pina aculo, ca Elle (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) insa e simpaticuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.magazinultau.ro/images/produse/carti/Clubul-sotiilor-nr-2-78885.jpg)

+Quote Post
Teocris
post Jan 25 2011, 02:33 PM
Post #755

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Romanta de agrement - Elena Nestor
O carte veche, mostenire de famile. Imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Este de fapt o colectie de povestiri fara legatura una cu alta, toate scrise foarte frumos si sensibil.

+Quote Post
Dora
post Feb 4 2011, 11:58 AM
Post #756

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

Bărbaţi care urăsc femeile de Stieg Larsson. Pana acum imi place. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Dora
post Feb 17 2011, 10:49 AM
Post #757

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 9,789

O chestie mai easy, pentru ca am vazut si filmul: Jurnalul unei dadace.

+Quote Post
lly-mih
post Feb 17 2011, 03:05 PM
Post #758

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: bucuresti
Member No.: 9,507

Istoria Bucurestiului

+Quote Post
Diana.
post Feb 19 2011, 08:42 PM
Post #759

Fondator eLady.ro

Ultimul Don, de Mario Puzo. M-am mai apucat de ea de vreo doua ori insa nu reusisem sa o termin, sper ca de data asta sa imi iasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/Ultimul_Don-Mario_Puzo-RAO_14922.jpg)

+Quote Post
Diana.
post Feb 21 2011, 05:23 PM
Post #760

Fondator eLady.ro

Terminat Ultimul Don, terminat si cea de a treia carte din serie, Omerta.
Acum sa vad in ce ma bag, ca nu ma trage inima spre nimic din ceea ce am la indemina.

+Quote Post

88 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th July 2025 - 11:44 PM