![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu citesc Game of Thrones, George R.R. Martin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In sfarsit m-am indurat sa cumpar cartuliile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cit ai dat pe ele, Bia? Ma tenteaza si pe mine insa cind m-am uitat erau ale naibii de scumpe!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Le-am luat de pe iTunes in varianta pentru iPhone/iPad. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am dat 23 Euro pe toate 4.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Numai ce am terminat Gradina Secreta, de Frances Eliza Hodgson Burnett .
Frances Eliza Hodgson Burnett (24 noiembrie 1849, Manchester, Anglia - 29 octombrie 1924, Plandome, New York, Statele Unite) este o scriitoare americană de origine engleză. Grădina secretă, considerată cea mai bună lucrare a sa, este o poveste plină de sensibilitate, în care lumea ni se dezvăluie prin ochi de copil. La începutul secolului trecut, Mary Lennox îşi pierde părinţii în India. Mica orfană ajunge în Anglia, la Misselthwaite Manor,în casa imensă şi stranie a unchiului său. Singura şi lipsită de prieteni, Mary explorează domeniul din jur găsind cheia unei grădini părăsite de multa vreme - o grădina secretă. Alături de Dickon şi de Colin, Mary o readuce la viaţă. Cei trei copii descoperă, în acelaşi timp, ce înseamnă prietenia, încrederea şi dragostea faţă de tot ceea ce îi înconjoară. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am inceput Harta lumii nevazute a lui Tash Aw,care-mi place f mult; Indonezia anilor 60,haos politic si traumele pe care acesta le genereaza.
Am terminat 2 carti ale lui Grisham,Ultimul jurat,in aceeasi nota de suspans creata de scriitor ,dar intr-un alt registru oarecum si una a lui J Case,A opta zi , relativ pe gustul celor ce -l apreciaza pe Grisham,iti taie rasuflarea,cu un detectiv de ocazie,niste crime cam oribile. |
|
|
![]()
|
|
Hm... De Ultimul jurat ma apucasem si eu la un moment dat, insa nu imi amintesc daca am si terminat-o. Of, m-am babit de tot!
|
|
|
![]()
|
|
Recitesc Decameronul lui Boccaccio.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Am citit in astea doua zile Tata bogat,tata sarac,despre educatie financiara in familie, a lui Robert T Kiyosaki, japonez-american,foarte interesanta ptr cei ce vor sa invete sa puna banii sa lucreze ptr ei si nu sa lucreze ptr bani
|
|
|
![]()
|
|
Recitesc Sushi pentru incepatori. Trec iar printr-o faza de "carte de linistit neuronul" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
De-abia acum citesc Fii demn a lui D Puric,ma delecteaza
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th July 2025 - 09:35 PM |
|