![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Eu acum ma delectez cu: Lumea Sofiei - Jostein Gaarder. Lipsa mea de interes pentru filosofie se estompeaza pe masura ce parcurg fiecare pagina. Daca asta nu e uimitor pentru mine, atunci nu stiu ce mai e! O fi batranetea (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Berbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Draga mea, unde ai fost? Nici nu stii cit ma bucur ca te vaz online!!!! Mi-au dat lacrimile!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Berbecutza, bine ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Nu am auzit inca de cartea pe care o citesti tu. Daca nu-ti face acum placere lecturarea ei, las-o deoparte cateva zile si apoi incearca iar. Poate nu ai strarea sufleteasca necesara sa citesti cartea asta acum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am terminat Cine stie castiga, de David Nicholls. Mi-a placut la nebunie, desi nu as incadra-o in chick-lit, fie vorba intre noi. E o carte amuzanta, uneori tristuta, despre un adolescent care pleaca la facultate unde o iltilneste pe fata frumoasa de care se va indragosti. Ca sa o impresioneze, se inscrie la un concurs de cultura generala... Super cute carticica!
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://daa.ro/poze/1077665/2/ti-am-platit-o-jane-fallon.jpg)
Ti-am platit-o! de Jane Fallon. Evident, chick-lit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O carticia super simpatica. Stephanie, sotie iubitoare si mama a unui baietel afla din intimplace ca sotul ei... o inseala! Impreuna cu amanta sotului, care fusese mintita la rindul ei (domnule se prezentase "divortat"), clocesc o razbunare menita sa il puna cu botul pe labe pe barbatetul mincinos, egoist si adulterin... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inca nu am terminat-o, insa cartea e un deliciu! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion.
|
|
|
![]()
|
|
Am terminat Marian Keys: Un tip mortal
(IMG:http://2.bp.blogspot.com/-hUzZJibUW7E/TmCBo7zvn1I/AAAAAAAALQg/U2a9_SpDbDY/s1600/un%20tip%20mortal.jpg) Actiunea se desfasoara pe mai multe planuri. Este povestea a trei femei care au avut "sansa" sa se intersecteze si sa se afle sub influenta unui politician tinerel, frumusel si dus cu capul. Nu e un chick-lit obisnuit. Merita citita. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu acum citesc Manuscris gasit intr-un buzunar - Julio Cortazar
(IMG:http://i.clubafaceri.ro/clients/4/78784/35/manuscris-gasit-intr-un-buzunar-si-alte-povestiri---julio-cortazar-973-681-507-2-492309_big.jpg) Moartea in fel si chip. O colectie de povestiri in care moartea este privita de diferiti ochi. This post has been edited by Teocris: May 30 2013, 10:46 AM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Suna foarte interesant! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa ne povestesti mai multe dupa ce o termini, te rog!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Sofi Oksanen - Purificare |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd July 2025 - 03:51 PM |
|