![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
eu devin agitata cand vreau sa copiez (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
nici macar atat nu's in stare :| un cunoscut se inroseste la fatza intr-un hal.. e clar ca minte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nexam! Exista oameni care se uita direct in ochii tai, nu rosesc, nu nimic, si mint de-ngheata apele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) sunt total de acord , si ei cred cand mint asa buni sunt si nu au nici un regret de ceea ce fac |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
wow .. foarte faine filmuletele ...
tare as vrea sa pot stapani arta cunoasterii omului...sa stiu ca ma minte si sa il las sa o faca pentru ca asa se simte el sau ea..safe. ar fi fun pentru ca nu m-as mai lasa inselata..dar nu le-as da cu cratita in cap pentru ca toti avem motivele noastre sa mintim si nu cred ca e cineva vreodata cu adevarat rau..este mereu o explicatie, un raspuns la "de ce? " (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
eu copiam in facultate cu nesimtire!!
odata m-a prins cu cursurile sub banca cand copiam...si l-am convins ca nu e adevarat!! cu toate ca ce era pe curs era si la mine pe lucrare!! da l-am convins!!! (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 94 Joined: 13-July 06 Member No.: 420 ![]() |
cum ziceam si eu...ai avut motivele tale sa minti..asta nu te face un om rau :* hihihihih
|
|
|
2008 |
![]()
|
Musafir ![]() |
la telefon iti dai seama ca minte pt ca se balbaie,cauta motive,etc,etc
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 4-August 11 Member No.: 10,483 ![]() |
Eu am tendinta sa spun prea multe detalii inutile atunci cand mint, tocmai ca sa creez iluzia realitatii, vezi doamne. Am observat ca si altii fac asta, pur si simplu observi anormal de multe detalii in discursul lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 165 Joined: 4-August 11 From: Hell's gates Member No.: 10,481 ![]() |
Si eu la fel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bag detalii la greu, infloresc acolo sa para ca asa e cum spun eu...oricum nu stiu sa mint si ma cam prinde toata lumea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Buna treaba, Lyssuk! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nici mie nu imi place sa mint. Din cauza asta mi-am luat-o de multe ori, pentru ca oamenii prefera sa fie mintiti decit sa auda un adevar dureros. Si da, din pacate exista oameni care mint, si inseala, si manipuleaza fara nici o urma de remuscare pentru a-si atinge telurile. O alta categorie sint mincinosii grandomani, care mint pentru a se da mari si tari (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) care, in general, sfirsesc prin a fi evitati de toata lumea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Of topic: La copiat eram chiar foarte buna, ma uitam in ochii profesorului zimbind si imi vedeam linistita de "treaba". :mordederis: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 12:29 AM |
|