![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
oho, fain.
dar eu sunt multumita de ele asa cum sunt.. si nici n-am bani de bagat in unghii. sau sub (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Offtopic: angelika, azi tot ii trageam ca vreau sa mergem la 'Angeldust'. al meu cica.. '-unde?!' si incep eu sa ii explic.. ca uite acolo la statia x .. sa cumparam una alta, ca e full in carrefour. si cica.. "-vrei sa zici la angst?!?' (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, cat de misto pot fi!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Meg, tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
eu pe aia am "Executat-o" cu trusa de french manicure de la bourjois, aia cu peria speciala. sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) de periuta aia! Si mie imi place periuta aia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cred ca e cea mai reusita. Eu am aceeasi manichiura ca Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am unghii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In trecut mi se exfoliau rau de tot, de cand am inceput sa manc de ceva ani incoace si-au mai revenit, dar se cam rup sau pocnesc, plus ca scrisu' la tabla mi le termina. Mi-am luat un lac transparent de la Ja-de de fortifiere, sper sa dea roade. In perioada cand am luat prima oara biofemin atunci mi-au crescut cel mai mult din viata mea. Imi pare rau insa ca nu ma pot mandri cu o forma feminina a unghiei. Am ceva oje bourjois, shiseido, dior dragutele insa le folosesc maimult vara pt unghiile de la picioare.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eurovita pentru par si unghii: si stii ca eu nu prea recomand produse: e chiar super ok, o sa vezi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa incerc, parol! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tocmai am terminat un flacon de biofemin si nu am vazut nici un rezultat pentru par, ca pentru asta am luat.
Cred ca pentru unghii merge clasicul tratament de a sta 5 minute cu unghiile in ulei cald. Eu asa am facut de cateva ori si s-au intarit, la fel de urat se exfoliau si la mine, acum le am lungi si n-am probleme. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
baga unghiile in lamaie.. poate da roade!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi si in general unghiile mele se prezinta asa:
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/f024.jpg) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/f022.jpg) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Veeery nice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Zilele astea fac si eu o noua manichiura, cred... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:22 AM |
|