![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Aaaa, good idea la Top Line. Multam, Clau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am fost azi la manichiura si desi, aveam in geanta oja mea rosie, am fost atrasa mai mult de movul asta turbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC04598.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Este super culoarea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Imi place (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Simplu, dar rafinat! Dintotdeauna mi-a placut french-ul..
Te-ai rasfatat in ultimele zile, nu?! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am facut gaura in buget .
Manichiura mi-o fac periodic la un salon dar mi-e lene sa fac poze mereu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) French-ul imi da senzatia de curat. Plus ca mi se pare ca oja rezista mult mai mult , probabil pentru ca in varf are 'intaritura" de oja alba+oja baza+lac pe deasupra si atunci nu mai sare la fel de usor si dureaza mai mult.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
si mie imi place mult frenchul. tocmai mi-am sters movul cu reflexe albastre si verzi (ce-i cu movul, fetelor? am dat toate'n boala movului? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si ma apuc mai acus de un french. e super, ce mai.. si dureaza pana se cunoaste ca au crescut unghiutele.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:53 AM |
|