![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
Eh...le-am mai taiat, ani de zile le-am avut foarte lungi dar pentru ca ma incomoda la tastat le-am mai taiat (si tot mai sar litere).
Intr-adevar sunt foarte rezistente (cam 2 saptamani rezista fara probleme manichiura iar pedichiura o luna, in cazul meu)) dar le gasesti doar in saloane de infrumusetare sau poti da comanda pe site-ul lor dar te cost foarte mult transportul. Culorile sunt superbe si pentru toate gusturile del a culori pale, mate, sidefate sau sclipicioase pana la culori foarte inchise. Si ce am vazut eu la salon e o mica parte, numai vreo 10 nuante rosu, alte cateva de mov etc. Vad ca le scot pe colectii si au culori asa de frumoase ca nu stii ce sa alegi. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
WaW 2 saptamani intr adevar e foarte buna.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
am si eu dar nu tin chiar atat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Misto, Ella! Ai niste unghii superbe! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu in ultimul timp mi-am luat Mavala, de la Sensiblu. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 337 Joined: 14-October 07 Member No.: 2,417 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Multumesc!
Si eu am avut tratamente atat pe unghii cat si pentru ochi de la Mavala, acum folosesc de la Deborah. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu folosesc de la sarbatori Astor lycra flex 981. de fapt e pt french, dar eu m'am indragostit de ea si cum iubesc modelele pe unghii, o folosesc ca baza
imi pare rau ca n'am cum sa fac poze:( This post has been edited by MadutZ15: Jan 18 2009, 04:08 PM |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc oja Classics si sunt foarte multumita de ea, ma tine cam 5-7 zile. Au o paleta foarte larga de culori. Acum am unghiile rosioare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 14 Joined: 31-January 08 Member No.: 3,189 ![]() |
Intr-adevar sunt foarte rezistente (cam 2 saptamani rezista fara probleme manichiura iar pedichiura o luna, in cazul meu)) dar le gasesti doar in saloane de infrumusetare sau poti da comanda pe site-ul lor dar te cost foarte mult transportul. Ella, OPI gasesti si la Sephora. Si mie imi plac foarte mult, am 2 nuante de rosu: Red, red rhine si Vodka & Caviar din Russian Collection (IMG:http://img10.imageshack.us/img10/2369/22176020667ac4778145mh9.jpg) Am gasit acum un site pe care sunt mult mai ieftine, 4. 48$ fata de 36 RON cat is la noi. Le-am dat mail sa-i intreb cat m-ar ajunge transportul la o comanda de 50$. Cand o sa primesc raspuns, o sa pun si aici costurile, daca va intereseaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oja preferata din perioada acesta:
(IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff153/lxn30/23022009001.jpg) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
E superba , vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) imi zici please de care e ?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:29 PM |
|