![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Iaca si pe-a mea de stazi. E cam spooky - pare neagra insa de fapt e un mov pruna rau de tot.
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/nixia.jpg) Charilie, nu pot sa spun decit: Ptiu, sa nu te deochi! Book, sint cu ochii pe tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) te prind din prima daca intri cu foarfeca in ele. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Nu e spooky! (IMG:style_emoticons/default/swear[1].gif) E foarte draguta.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Merci, Fides.
Minutele tale are superb, imi place mult culoarea inchisa! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
vaai Charlie, ce unghii lungi si frumoase ai!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cum e lotiunea pentru intarirea unghiilor de la Farmec (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , exista mai multe tipuri sau o gasesc simplu sub numele asta? Nu de alta, dar ai putea sa devii imaginea brandului cu unghiile astea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si au fost convingatoare.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am luat si eu o lotiune Farmec pentru unghii astazi. Trebuie sa ii fac poza sa imi spui daca e aceeasi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Multumesc, Cindy. Din cite stiu, e o singura solutie pentru unghii de la Farmec. Am facut o poza cu sticluta, posibil sa se fi schimbat, pentru ca eu o am de ceva timp. Nu vreau sa se creada ca fac reclama ascunsa la produsele Farmec, totusi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mie mi se pare cea mai buna din cite am incercat.
(IMG:http://i218.photobucket.com/albums/cc93/adrianalo/100_2651.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da, am vazut-o prin farmacii, insa nu imi captase prea mult atentia....
Nu credem ca faci reclama ascunsa, suntem aici doar sa dezbatem produse eficiente sau nu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by Cindy: Jan 6 2010, 02:08 AM |
|
|
![]()
|
|
De-asta mi-am luat si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Si eu am exact la fel.. Eu nu prea am avut probleme cu exfolierea sau alte cele, insa din cand in cand mai foloseam si era ok. Verisoara mea are probleme mari cu exfolierea unghiilor. Si ea a folosit si isi facea efectul vizibil. Dupa folosirea repetata a solutiei ii cresteau si eu normal unghiile. E buna zic eu;)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Satin de la Mavala. Partea buna- se usuca repede (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) . Partea proasta- la al doilea strat face bule de aer.
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0672.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:44 PM |
|