![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 10-March 09 From: FFM Member No.: 6,040 ![]() |
Foarte frumooooos!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ia mai putina oja pe pensula ca sa nu faca bule. Imi place la nebunie culoarea!!!
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Hm, am luat foarte putina... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) De fapt culoarea e mai rosie decat pare in poza.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
E foarte frumoasa culoarea. Chiar imi place foarte mult. Sin inca ceva...ai niste degete tare frumoase:)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc. Tu nu pui poze? (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
O sa pun poze dupa ce le fac:))) De un secol tot zic ca imi fac manichiura, insa nu gasesc niciodata timp sau chef.
|
|
|
![]()
|
|
Pai hai ca eu te astept! Mi-ai promis mai multe poze... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Intre timp, pun eu. Culoarea nu este chiar asa albastra ca in poza, e mai spre indigo-violet. Nu stiu de ce a iesit asa... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0726.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ti-am zis eu ca nu prinde aparatul culoarea la fix. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte faine unghiutele!
Tre sa imi refac si eu manichiura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acum sint roza- nu am apucat sa o pozez si intre timp s-a frecacit. |
|
|
![]()
|
|
Asa e, cel putin al meu nu prea arata culorile asa cum sunt... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Dupa ce o faci sa pui poza neaparat! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa stii ca ceea ce se vede in poza nu sunt cuticule, ti-am urmat sfatul si alea arata foarte bine. E surplusul de oja pe care nu reusesc prea bine sa il indepartez... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 01:40 PM |
|