![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dupa ce e uscata foarte bine oja (aka dupa citeva ore) le dai cu o crema grasa, stai asa vreun sfert de ora sa se inmoaie bine pielicica si apoi freci cu o periuta de dinti veche sau cu o periuta de unghii uzata - ca sa fie moale. Si scapi de surplus.
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Eh, nu-i bai ca in realitate nu mi se pare ca se vede, nu ma deranjeaza. Doar in poze pare mai rau... (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Book, imi place foarte mult (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Book sunt superbe unghiile tale, dar si culoarea e frumoasa.
(IMG:http://i751.photobucket.com/albums/xx158/kryss_10/Picture003.jpg) (IMG:http://i751.photobucket.com/albums/xx158/kryss_10/Picture002.jpg) cica asta e manichiura mea(nu e stralucita,dar...).pozele nu sunt stralucite pentru ca sunt facute cu web-ul. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Unghiute curatele si frumusele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Multumesc Teo!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kryss, e foarte finuta manichiura ta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Criss, imi place manichiura!
Book frumoasa culoarea,eu de obicei la culori mai puternice sigur ma mazgalesc toata! Si din ciclul am si eu webcam la noul lap,m-am jucat putin,nu ma intrebati care era pozitia initiala a pozei. (IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/1034.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Oaaau, ce fain!
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc fetelor!Tiana si a ta foarte draguta!:)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:59 PM |
|