![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce chestute faine pe unghiute! Iti place french-ul , Kryss! E foarte faina manichiura ta! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Tiana, e Bourjois 1 Seconde numarul 8. - rouge profond. Vezi poza. Din poza mea nu se vede exact cum e in realitate dn pacate, insa poza de mai jos e super ok. (IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/retete%20concurs/t8_rouge_profond.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Si eu am de la Bourjois exact culoarea asta, Diana. Este nuanta de rosu care-mi place cel mai mult din ce-i pe piata.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si mie-mi place foarte mult. Mi se pare in acelasi timp sexy si eleganta...
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte draguta kryss, eu as fi pastrat aplicatiile pe o singura unghie, mai ales daca nu este vreo ocazie speciala. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
E faina!!!
Spune-mi te rog ce numar si ce firma e. |
|
|
![]()
|
|
Mersi! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
E Mavala, nuanta Hong Kong (19). Dar e mai varatica asa... si cam transparenta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Inainte sa imi tai unghiile:
(IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/DSC_00120.jpg) Inelul era pus de forma:))) Dupa ce le-am taiat (IMG:http://i1001.photobucket.com/albums/af134/shokrum_me/21-10-06_1400.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Foarte dragute. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Mi se pare ca iti sta mai bine cu ele mai scurte, pentru ca ai oricum degetele lungi si subtiri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Da sunt dragutele si micute, doar ca pana ma obisnuiesc am impresia ca nu am degete:))))
De obicei le las sa creasca pana se rupe una si apoi le tai mici pe toate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:56 AM |
|