![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Foarte frumoasa manichiura ta, Rody! Imi place foarte mult culoarea de pe unghiutele "mici".De care este?(nr. si firma)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
wow Rody, ce unghii lungi aveai! Ale mele sunt cam friabile, nu prea am reusit sa ajung la lungimea asta a ta considerabila. Zici ca sunt false. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dar sincer, si mie imi place mai mult cum iti vin scurte. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Desi negru nu e culoarea mea pereferata pentru unghii... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Culorile inchise merg cel mai bine aplicate pe unghii scurte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .. dar scurte.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, pe unghii lungi probabil ar arata witchy... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Mda, pe unghii lungi probabil ar arata witchy... (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Exact! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sunt persoane carora le place si asa, moda si ochiul meu spun scurte!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Eh oricum m-am prostit cu negru. L-am si sters a doua zi. Nu m-am facut cred din cls a 10-a:))). Atunci ma faceam aproape tot cu negru.
Oricum mersi pentru complimente si da si eu sunt de acord ca negru merge la unghii mici. In liceu le faceam si daca erau mari cu negru:))) PS: nu folosesc lacuri foarte fancy.. In general am de la Gabrini, Golden Rose, Colors si am si vreo 3 de la Maybelline. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/2-2.jpg)
M-am dat singura. Nu radeti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
De ce sa radem? Sunt foarte dragute! O sa mi le fac si eu maine daca am timp.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ca e data stramb.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Uitasem ce degete lungi ai, Bia! Imi place! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
E de vina pensula cind nu iese drept, eu la concluzia asta am ajuns. Cu pensulele bune iese intotdeauna perfect! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 04:07 PM |
|