![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte draguta asta. E din alea bourjois?
Am mai meditat, griul ala ar merge la discoteca. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, e Mavala, nuanta SOHO. Din burjois cred ca sticlutei vechi o sa ii arunc continutul (am incercat sa ma dau azi cu ea si cred ca e expirata ca nu se usca nici de-a naibii!), o spal si pe ea si pensula in dizolvant si o umplu tot cu de-ala, ca sa folosesc pensulica pentru celelalte sticloante de toate culorile...
Griul ala e un magnet pentru priviri. Se uita toata lumea la miinile mele ceva de speriat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Si eu discret:
(IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN0807.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, nuante roz-sidefii. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Frumos, frumos! Trebuie s ao refac si eu pe-a mea in seara asta, ca dupa atita bucatareala a devenit... imperfecta!
Book, ce numar si ce marca e oja? Imi place tare! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai da.. se pare ca ne cam potrivim... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si eu abia mi-am sters-o pe asta, maine imi fac alta.
Pe varfuri e Mavala- Hong Kong 19, iar peste Avon- natural flux... This post has been edited by Book: Feb 20 2010, 11:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Hmmmm... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Cred ca am si eu Hong Kong. Chiar ca ne potrivim. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai uite aici, in urma sunt data cu ea pe toata unghia... E foarte interesanta nuanta... (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cindy iti trebuie un top coat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , mai exact un fast drying top coat.
Eu am asa ceva si e mult mai bine. Al meu este de la Essie. |
|
|
![]()
|
|
Iaca si pe a mea, nefinistata, ca era 4 dimineata si mi-era un sooomn! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i648.photobucket.com/albums/uu207/fides2009/manichiura.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Intrebare intrebatoare: stiti vreo marca de acetona/dizolvant care poate fi adaugata in oja, in sticluta, sa o mai lichefieze, fara sa o brinzeasca?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:26 PM |
|