![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Frumoaaaaase si rosii! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu am niste miini de muncitor necalificat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
(IMG:http://i751.photobucket.com/albums/xx158/kryss_10/DSCN0422.jpg)
Manichiura mea acum vreo 2 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by kryss_10: May 12 2010, 12:00 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Foarte frumoase mainile si unghiile voastre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si nuantele ojelor sunt foarte frumoase. Mie imi plac toate. Culorile aprinse nu imi placeau cand eram mica. Si acum rosul aprins mi se pare ca iese mult in evidenta, dar e foarte frumos si elegant. Iar negrul mi se parea ciudat, pana am incercat oja verisoarei mele mai mici. Modelele pe unghii tot ea mi le-a facut prima data, si apoi la manichiurista, si am incercat apoi acasa si eu. Ca si atunci cand eram mica, ca si acum, culorile inchise, se sterg foarte greu si murdaresc degetele. Cu rabdare si pricepere se rezolva si problema asta. Dar cu toate astea imi fac manichiura in toate nuantele, cele care mi se par elegante si trendy. Nu imi plac deloc culorile tipatoare (neon).
Am avut (si inca mai am cateva) probleme mari cu unghiile (trosnesc, se rup, se exfoliaza, pielita de jur imprejurul unghiilor se exfoliaza), plus ca manichiura nu puteam deloc sa mi-o fac, ma umflam toata la degete si ma inroseam, sange. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mavala si Deborah m-a ajutat pe mine atunci, si niste vitamine speciale pentru par si unghii italian, nu stiu acum numele (se gaseste la Sensi Blue, un borcanel maro, cu desen de frunze verzi pe fond alb,cu multe pastilute). Acum reusesc sa-mi fac manichiura singura, dar prefer o manichiurista buna, ca si aici nu de fiecare data dau peste una care se pricepe, unele chiar isi bat joc, sau nu se pricep, si mai rau strica unghia. Dizolvantul de lac de unghii de la Avon, nu contine acetona. Le-am avut si eu lungi si tari, si perfecte si lumea era invidioasa si se tot mira, si uite ca intr-o zi cand am gatit cartofi prajiti pentru fratele meu, mi le-am ars. Nu stiu daca din cauza lacului de pe unghii sau ca erau lungi, cert e ca cateva luni am stat fara 3 unghii, si ma dadeam cu crema nutritiva speciala (Leocrema) pentru unghii care m-a ajutat sa imi creasca la loc, dar am stat cu ele bandajate, sa nu sperii lumea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eu sunt mai rezervata in privinta falsurilor, nu am unghii perfecte, dar nici nu merg pe unghii false, nu imi plac, plus ca afecteaza si sanatatea unghiilor. Farmec e o firma cu valoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 3 oje pe care le detin: Perfectly Fresh: (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_T4VEKcX1BDs/S0Ylx9TuDNI/AAAAAAAAAA8/PvhqFS4BNUk/s200/IMGA7158.JPG) Wicked: (IMG:http://1.bp.blogspot.com/_T4VEKcX1BDs/S0Yn3ili4QI/AAAAAAAAABU/mB0akzZ7Ct4/s200/IMGA7157.JPG) Ruby Slippers: (IMG:http://2.bp.blogspot.com/_T4VEKcX1BDs/S0YpfA3VRhI/AAAAAAAAABs/CMCZQ7ZIqSY/s200/IMGA7156.JPG) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am si eu Wicked (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
O am si eu pe prima. Foarte dragute! (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif)
Sa ne pui poze si cu unghiutele. Ale mele: (IMG:http://i613.photobucket.com/albums/tt215/bookaholic_photos/DSCN2112.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu mi-am facut "french manicure". Manichiura singura a fost singura chestie la care nu ma pricepeam, am mai scris despre asta, dar acum am ajuns sa-mi fac singura un "french". Nu prea cred eu ca manutele mele sunt de top model. Incerc doar sa le mentin intr-o armonie, dar nu sunt waw. Nu ma plang, doar ca nu am curaj sa le postez. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar le admir cu mult nesat pe ale voastre (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai, bre, nici ale noastre nu-s perfecte. Pune poza, nu te mai codi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ba chiar sunt perfecte. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
nu am nici un fel de manichiura , sa vezi ce frec azi unghiile la curatenie (IMG:style_emoticons/default/finger.gif) (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pune manusi, nu te juca cu unghiutele. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 08:30 PM |
|