![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Eu am recurs la varianta natural momentan. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Atunci cand gatesc sau am grija de flori, nu stau cu ele vopsite.(IMG:style_emoticons/default/nea.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va rog sa revenim fix on-topic. Topicul este despre fotografii cu manichiura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Daca nu avem poze sau nu ne dam cu parerea despre ce au pus restul fetelor, nu postam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Manichiura mea acum vreo 3 saptamani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i751.photobucket.com/albums/xx158/kryss_10/Fotografie0054.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
kryss: Mereu te-am vazut cu french manicure. Doar asa le faci?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,153 Joined: 14-March 09 From: The moon Member No.: 6,083 ![]() |
Da, City in majoritatea timpului le am french (cred eu ca cel mai bine imi sta asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dar le am mai facut si albastre si rosii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
imi plac astea french , si am vazut ca le imbini cu sclipatoare , io nu pot sa imi fac manichiura singura , nici daca ma bati orice incercare a mea a iesit fatala , asa ca ...
|
|
|
![]()
|
|
Ei kryss, schimbarea nu doare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Si eu eram la fel Julsko, pana intr-o zi. Dar tot prefer manichiurista (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Nu doare schimbarea, dar nu prea imi sta bine cu alte nuante. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cand eram mica, nu-mi placeau ojele inchise, dar acum le folosesc, si chiar daca unii nu le prefera eu ma simt bine cu ele. Important e sa incerci, sa vezi cum te simti, si sa le folosesti, in ciuda a ceea ce spun ceilalti. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Foarte dragute kryss... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si eu intr-o vreme ma faceam doar french, dar pe rotund... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca asa iti place si nu simti nevoi sa diversifici e super. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 12:26 AM |
|