![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:http://i851.photobucket.com/albums/ab77/cstanovici/P1020875.jpg)
Unghiile mele si ale lu sor-mea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ale mele mov (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
E mai neagra ea decat tine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tare interesat mixajul. Frumoase ambele.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ioiii, m-a lamurit sor-mea. Era invers. Ale mele erau alea rosii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Super unghiutele! Imi plac mai mult cele albastre/mov...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Imi plac si cele rosii, si cele movalii! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
BTW, am mutat posturile despre buffere, cuticule si produse la Manichiura si pedichiura. Cuticule, produse de ingrijire bune, metode de folosit |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Ce ai facut? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ...iar am scris si a zburat in alta parte (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) , acum trebuie sa citesc si unde ai postat, ca sa nu fiu out. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dupa ce ca era off-topic, mai faci si galagie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mi-am facut treaba: sa fac curat dupa voi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pai erati foarte out. Total off-topic. Aici e topic de poze la manichiura. Posteaza si tu unde trebuie si nu o sa mai fii pe linga. In plus imi economisesti si mie timp. Ca si al meu e pretios. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) In plus, nu putem posta tot la gramada, ca din unghii o dam in uscatoare de rufe si chiloti de dantela si-ajungem la iahnie de fasole. De aia exista subiecte de discutie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Acum sa spun ca nu eu am inceput, ai sa spui:"Zat, ciocul mic, la perete cu tine!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Eu raspund la ceea ce s-a scris inainte. Sunt micuta si eu, invat. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar uite, tu faci curat, si eu trebuie sa citesc unde postezi off-topicurile. Asa ca imi dai si mie de lucru. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu-i bai, tot tin la tine. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Din regulament:
Actiunile moderatorilor nu se discuta, cu atit mai mult cu cit scopul lor este evident. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Di & St* sunteti offtopic , penalizam imediat!
maine neaparat poxe cu chiarele amandoua! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 06:42 PM |
|