![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai sa ti-o faci si tu, don`t worry. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ti-am spus ca si eu mi-am ros unghiile o viata, deci... se poate. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 5-November 11 Member No.: 10,750 ![]() |
Cum eu nu-s prea priceputa la manichiura si nici rabdare nu prea am, alegerea mea e salonul. Foarte multumita sunt de salonul editat. Azi eu am un french, pentru ca e simplu si mi se pare ca se potriveste cam la orice tinuta. De obicei mai folosesc oja semipermanenta care tine destul de mult pe unghie. Pentru mine felul in care arata mainile este foarte important. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Salut si bine ai venit! Aceste este un topic in care ne expunem manichiura facuta acasa, pozata tot at home, nu de promovat diverse saloane.
Daca esti interesata de reclama pe elady.ro, te rugam sa ne contactezi pentru a-ti furniza datele de contact ale agentiei care ne reprezinta. Multumim frumos. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Foarte, foarte interesanta manichiura ta, imi place la nebunie! Cum ai facut umbrele ?
Si vad ca nu mai ai nici cuticule taiate, arata super fain minutele tale! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Interesanta manichiura ta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Globe, cum ai reusit sa faci modelul asta? E greu?
Eu am unghiute rosii. (IMG:https://lh6.googleusercontent.com/-exosvNW2e30/TwrzCG-HwAI/AAAAAAAABl8/3H6D2j_tzak/s500/DSC03936.JPG) (IMG:https://lh4.googleusercontent.com/-ZVnEuKCvjhs/TwrzCG7Re1I/AAAAAAAABl4/HIKcjWuiqGQ/s500/DSC03937.JPG) Mor de ciuda ca n-a iest culoarea adevarata in poze. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Teo, si la mine se intimpla la fel: nu iese culoarea adevarata si in poze. Asta e! Da`sa stii ca imi place mult si culoarea pe care o vad eu pe monitor, e fix pe gustul meu!!! In plus, si eu tot rosii vreau sa mi le fac, sper sa reusesc azi dupa ce fac un smotru - ca am de gind si nu vreau sa mi le nenorocesc imediat ce le-am pictat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si o asteptam pe Book sa ne zica cum a facut, ca deja sintem mai multe doritoare de aflare a modalitatii de realizare a manichiurii aceleia sic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Mersi. Nu mi s-a parut greu, doar putin migalos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
E prima incercare, se face cu buretelul. This post has been edited by Globetrotter: Jan 9 2012, 08:03 PM |
|
|
![]()
|
|
Foarte tare, saru` mina!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:27 PM |
|