![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) oribile! si culorile si .. lungimea!
eu n-am mai apucat sa mi le fac.. cand am zis ca sunt lux, stiam eu ce zic (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
in amintirea anilor de liceu.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a130/adi_x/DSC01251.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Oohhh da. Am avut si eu o asa perioada in liceu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meg, mie imi plac unghiile inchise la culoare, mai ales visiniu inchis. Dezavantajul este ca daca le folosesti e timp indelungat se ingalbenesc unghiile. Mi se pare insa ca exista un fel de lac care se da pe unghii inainte de a da cu oja, care protejeaza unghia.
Si am mai citi intr-o revista ieri ca pentru unghiile patate se poate face o pasta din putina apa si bicarbonat de sodiu cu care se freaca unghiile si da rezultate remarcabile. Eu nu am incercat-o pentru ca ma dau cu oja din joi in pasti. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce dizolvant de unghii folositi ?
|
|
|
![]()
|
|
cel... de la magazinul din colt? (denumit generic)
curata si are si un miros placut. nu stiu cat de bun este pentru unghie, totusi. si am o sticluta si de la farmec. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu folosesc de la Farmec. Am impresia ca sterge cel mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
(IMG:http://farm3.static.flickr.com/2051/2491518802_a1a5e24368_o.jpg)
Eu folosesc dizolvant cu ceva ulei roz in el. Nu stiu de la ce firma e, dar cand ajung acasa ma uit pe eticheta. Imi place mult. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
buna,
fetele stiti de unde pot cumpara produse Orly din Bucuresti? am auzit ca sunt foarte bune, mai ales tratamentele. va multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Eu folosesc dizolvantul de oja de la sephora, mi se pare foarte foarte bun. Nu ataca deloc unghia, chiar ramane lucioasa intr-un mod placut dupa ce o sterg.
Foarte dragut teocris (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:55 AM |
|