![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca aveti impresia ca dizolvantul este prea agresiv (se recunoaste usor pentru ca lasa unghia inalbita, de parca ar avea pe ea un praf de var) adaugati in sticluta putin ulei - nu conteaza de care.
Avantajul e ca nu mai ataca unghia atit de tare si ca oja dizolvata nu pateaza pielea. Dezavantajul e ca nu mai poate fi folosit la subtierea unei oje/lac mai vechi, care s-a ingrosat: il "brinzeste". |
|
|
lorelay |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna, fetele stiti de unde pot cumpara produse Orly din Bucuresti? am auzit ca sunt foarte bune, mai ales tratamentele. va multumesc. Googalesti, si gasesti! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Un dizolvant mai bun este pe baza de acetat de etil! Nu ataca ca acetona! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto Ioanna. Ala din a 2 a poza-i negru sau un mov inchis?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
E albastru - bleumarin de la OPI.
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by ioannaraluka: Jun 13 2008, 07:51 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, sunt f misto ojele de la OPI. Eu am doar pe rosu, dar vreau sa-mi mai cumpar si alte nuante.
Manichiurista mea a zis c-au un miros totusi cam puternic de acetona, dar pe mine nu ma deranjeaza. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
De unde luati lacurile OPI?
|
|
|
![]()
|
|
Din Sephora.
Si eu am sesizat mirosul (cam) puternic (ma fac singura). |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu ma fac singura, dar cand merg la manichiura/pedichiura (o data pe luna) prefer sa-i duc oja mea, ca-n caz de accidente, ma pot repara.
Eu mi-am luat-o din Praga si parca erau alte nuante acolo, decat cele de la Sephora de aici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
sunt f multe nuante la Top Line
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:45 AM |
|