![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu cred ca avea cookie ceva cu voi, ci mai curind cu initiatorul topicului. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,965 ![]() |
aiurea sau nu,e parerea mea si am dreptul sa mi-o exprim.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cookie cu tot respectul dar nu cred ca "doooooamne ce probleme au unii" se califica la titlul de parere. Poate vrei sa detaliezi putin, cu argumente preferabil si tinand cont ca se discuta ideile, nu persoana care le-a exprimat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Cat despre drepturi, desigur ca ele exista, dar atata vreme cat esti pe un domeniu privat si nu public cum este si elady.ro , drepturile sunt limitate de regulamentul impus de proprietar, pe care presupun ca l-ai citit deja. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
"fetelor,voi nu aveti probleme sociale?eu da.am devenit interiorizata,cand aveam acnee mi-era rusine sa ies din casa ca se uita toata lumea la mine,ma simt inferioara...n-am mai avut un prieten de ani de zile.cine se uita la o fata cu fata plina de cosuri?? si nimeni nu ma intelege." doamneeeee,ce "probleme" ii framanta pe unii... cookie , e parerea mea si e dreptul meu sa mi'o exprim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Hai sa nu devenim rautacioase.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Afobia, te rog frumos sa te abtii si sa nu transformam topicul asta in ceva ce nu e. Daca nu scot cartonasele galbene si imi exprim si eu parerile. (IMG:style_emoticons/default/rtfm.gif)
Hai sa nu ne comportam ca niste adolescente frustracioase, chiar daca suntem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am mai multe pretentii de la voi. Make love, not war si all the rest, da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
ok , sefa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Bdl |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wind,
Ai rezolvat cu fata? I-a venit libidoul la cap sau tot semi-frigida e? Incearca cu un hammer-drill s-o incalzesti....da nu prea mult, atentie, ca pe urma ramii tu pe tusa.... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 7-June 08 Member No.: 4,028 ![]() |
Hello! eu doar ce m-am inscris pe forum...nu am apucat sa citesc prea multe, dar pare interesant ce se discuta aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de fapt, cautam pe net o explicatie la ce se intampla cu corpul femeilor in timpul orgasmului. vroiam sa aflu de ce am senzatia aia de ameteala usoara, apoi de amorteala si de racirea buzelor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ma poate ajuta cineva cu o explicatie? merci, si bine v-am gasit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) ciresica
Raspunsul la intrebarea ta pe scurt : ameteala usoara -> din cauza ca respiri mai repede decat de obicei si superficial, oxigenarea nu e suficienta => senzatie de ameteala amorteala si racirea buzelor -> pana la orgasm, sangele se indreapta preponderent catre organele genitale. Imediat dupa orgasm se indreapta brusc spre creier => furnicaturi, amorteala etc in partea superioara a corpului. Apoi mai sunt si tot felul de substante care se elibereaza in timpul orgasmului , printre care si endorfinele ce iti dau senzatia aia de placere dar care pot fi si cauza pt starea de ameteala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 08:27 PM |
|