IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Despre orgasm
albinuza
post Jun 27 2008, 08:19 AM
Post #91

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

mai troll sau nu,ce spui tu aici nu e deloc in ordine!
cum adica mama ta nu are nici o intentie sa-ti faca educatie sexuala? vb doar ca 2 bune prietene? scuza-ma, fara nici o intentie sa ma iau de mama ta, dar sunt de acord cu fetele ca este iresponsabila. pe mine mama si acum ma bate la cap cu cel sex. si am 25 de ani. si eu vb cu mama despre sex, dar intr-un sens educativ...
imi da de gandit relatia ta cu mama ta, si mentalitatea pe care o aveti...
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 27 2008, 01:48 PM
Post #92

Musafir

Mai, daca tot ce scrie fata aci e adevarat si e f posibil sa fie (nevinovat pana la proba contrarie, right?) atunci nu are nici un rost sa ironizam fata pt iresponsabilitatea mamei ei. Parintii nu nu-i alegem noi. Si daca e asa cum zice ea, ce educatie sexuala sa ii faca? Cand e limpede ca ar putea sa ii faca ea educatie sexuala maica-sii la cum sta treaba. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
E bine Adriana ca totusi constientizezi ca exista niste limte pe care nu le poti depasi. Acum vorba ta....ti-ai inceput viata sexuala prea devreme e drept, dar faptul e deja consumat. Tot ce poti face tu acum e sa te informezi singura (daca zici ca mama ta nu se omoara cu sfaturile) pentru ca mai sunt cu siguranta f multe lucruri pe care nu le stii si netul e plin de informatii deci numai sa vrei!

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 27 2008, 07:12 PM
Post #93

Musafir

Sfaturile in materie de sex pe care le-am primit io:
- daca faci sex cu un barbat fara sa fiti casatoriti si el nu te ia de nevasta, nu te mai ia nimeni.
- nu are sens sa fii curioasa si sa te grabesti, nu e deloc asa cum se vede la televizor in filme, de fapt ii ceva destul de naspa, dar tre sa suporti ca asa fac oamenii casatoriti.

Asta ii mama si va dati seama ca mai mult nu prea am avut ce povesti despre subect.
Iar tata, daca din intampla venea in discutie orice aluzie referitoare la sex se inrosea de mama focului si se rusina si nu vroia sa vorbeasca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Slava domnului nu-s chiar tantalaie si am invatat din alte parti. Asa cum vad eu treaba, si ce am mai auzit pe la altii marea majoritate a parintilor nostri nu prea au ce sfaturi sa le dea copiilor. Noi am trecut brusc de la a nu avea nici o informatie de nicaieri la a avea toate informatiile necesare la indemana (protectie, boli cu transmitere sexuala, orgasm, etc.). Multi dintre parintii nostri stiau numai de metodele naturale de protectie, nu stiau ce ii aia SIDA sau stiau si ei de la parintii lor ca sexul ii ceva ce femeia tre sa suporte de la barbat, deci ce educatie sexuala sa dea copiilor.

Hum. Cred ca am fost offtopic.

15 ani este o varsta mult prea frageda ca sa iti incepi viata sexuala. Mai puteai astepta vreo 2-3 ani.

+Quote Post
Adri4n4
post Jun 27 2008, 10:58 PM
Post #94

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,129

QUOTE(Maàt @ Jun 26 2008, 11:59 PM) *
Draguta, da-mi voie sa nu te cred: nici ca ai 16 ani, nici ca ti-ai inceput viata sexuala la 15 cu acordul parintilor. Ar insemna ca ai niste parinti total iresponsabili si care nu sint deloc preocupati de soarta ta.

Foarte gresit..nu mi-am inceput viata sexuala cu acordul parintilor...in primul rand nu l-am cerut..in al doilea rand..ai spus "parintilor"..de tata nu am pomenit absolut nimic..poate daca as fi intrebat nu ar fi fost de acord..nu am facut-o cu ACORDUL lor..am facut-o de capul meu..ca a inteles ca nu are ce face pt ca deja am fost facut asta este partea a doua..ce ar fi trebuit sa imi zica?"nu iti mai dau voie sa faci sex!"? numai din contra as mai fi facut..sau sa ma inchida in casa de teama ca daca ma lasa sa ies o sa fac din nou?nu stiu cam cum vezi tu treaba sau ce solutii ai avea..asta ar fi insemnat pentru tine PARINTE RESPONSABIL?dar nu pot sa inteleg..nu mai avea ce face oricum..sau sa angajeze un bodyguard care sa fie 24 din 24 cu mn sa ma pazeasca sa nu fac prostii..astea-s bullshit..daca ai fi fost in locul ei ce ai fi facut?mai bine spus ce ai mai fi PUTUT face?odata ce fapta a fost facuta..ai fi putut ma gandesc doar sa ii dai niste sfaturi si sa te asiguri ca nu ia ceva boli sau nu vien cu burta la gura..si mai ales k nu o face asa cu cine apuca..si mama a facut ce a putut pentru ca nu ii ea nu stiu ce experta in sexologie..ii chiar destul de varza..chiar a aflat chestii pe care nu le stia de la mine..destul de multe..vorba lui angel..ca i-as putea face eu ei ed sexuala..si in legatura cu varsta..nu stiu cati ani iti imaginezi ca am si sincer chiar nu ma intereseaza..ti-as trimite o copie dupa buletin..glumeam..dar oricum pe elady am ajuns din cu totul alte motive..cautam coafuri..si dupa ce m-am uitat eu la ce m-a interesat am intart pe forum..am inceput sa citesc(fara cea mai mica intentie de a ma face membru) si m-am gandit sa intreb de anticonceptionale..de fapt numai de aia m-am logat..si chiar nu as avea motiv sa mint..nici in legatura cu varsta..nici ca mi-am inceput viata sexuala la 15 ani..cu absolut nimic..nu e problema mea ce crezi tu sau oricine altcineva..mai ales atata timp cat nici nu avem vreo treaba una cu cealalta..nu ne cunoastem..nu nimic..si doua motive in plus..1 nu imi place sa mint 2 nu mi-as fi pierdut vremea cu asa ceva daca ar fi fost doar minciuni..care ar fi fost scopul?ce castig as fi avut?doar PIERDERE DE VREME..si ii si pacat sa minti..am pacate destule si asa..ma bate dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cam asta am avut de zis..a..inca ceva..probabil nu ar fi trebuit sa "ma bag in seama"..oricum este pentru prima data cand postez pe un forum..poate ar trebui sa ma las de meserie..ca vad ca nu a fost o idee prea buna..va multumesc inca o data pentru raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) numai bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 28 2008, 07:21 AM
Post #95

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Bebicule, mai usor cu nervii.
Nu ai credibilitate pentru ca, la prima vedere, povestea ta e cusuta cu ata (nu stiu daca alba...). Sincer, la cate subiecte de discutie sunt pe forumul asta numai aici te-ai oprit?
Nu ma intelege gresit, sunt de acord cu "sa fii in cunostinta de cauza" la tineri, dar trebuie sa ai si alte preocupari.
..am inceput sa citesc(fara cea mai mica intentie de a ma face membru) si m-am gandit sa intreb de anticonceptionale..de fapt numai de aia m-am logat..
La varsta ta, sexul nu trebuie sa ocupe primul loc pe lista ta de prioritati.
M-ai facut curioasa
si mama a facut ce a putut pentru ca nu ii ea nu stiu ce experta in sexologie..ii chiar destul de varza..chiar a aflat chestii pe care nu le stia de la mine..destul de multe..
Ce ai invatat-o tu pe mama ta? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Tu ai orgasm la 15 ani? Sunt batrana rau (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jun 28 2008, 10:15 AM
Post #96

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca as fi fost mama ta nu ai fi vorbit cu mine pe tonul asta - am vreo 19 ani mai mult ca tine- si nici nu ti-ai fi inceput viata sexuala la 15 ani pentru ca ai fi fost informata, ai fi stiut ce implica, ai fi avut alte preocupari. Si nu ai fi avut nevoie sa stai pina la 12 noaptea pe net . In plus, nu ai vocabularul unei fetite de 16 ani, so... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 28 2008, 10:25 AM
Post #97

Musafir

mda prima oara cand a postat pe forum si stie sa dea raspuns cu citate si inca alte chestii.
cata lipsa de preocupare trebuie sa aibe un troll, mai bine ati coase goblen

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 28 2008, 12:26 PM
Post #98

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu la 15 ani nici nu stiam ce e ala orgasm (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) nu de alta, dar ma tem ca din manualele de la scoala si din articolele politice din cotidiane ar fi fost chiar culmea sa aflu (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
cat despre comunicarea cu parintii, nush cum or fi altii, dar eu nu prea indraznesc s-o intreb pe mama daca a avut vreodata orgasm sau sa ii cer detalii despre viata ei amoroasa cu father.

+Quote Post
angeldust
post Jun 28 2008, 01:37 PM
Post #99

Musafir

Eu zic sa revenim la subiectul discutiei, in fond regulamentul spune ca nu judecam persoana care posteaza ci dezbatem subiectul (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
sisi
post Jul 28 2008, 01:15 PM
Post #100

Musafir

eu in 3 luni de viata sexuala (sex aproape zilnic) nu am avut niciun orgasm (nici vaginal, nici clitoridian)... e normal? sunt frigida, oare? e adevarat ca nu-l iubesc pe tipul cu care ma culc dar nu cred ca o reactie fiziologica tine de sentimente... el are foarte multa experienta, eu aproape deloc. el a fost primul meu barbat dar totusi nu ar fi fost normal sa simt ceva??

+Quote Post

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:28 PM