![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
QUOTE si io tot asa il alint. o fi acelasi? O fi dar numai daca tu esti blonda! :P |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
chestia era sa va alinte el la fel..., atunci intri la banuieli :o
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Eu ii zic Matz, Pui, Magarush... Putza :fluierat:... ce mai, am o intreaga gradina zoologica acasa. :P
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Al meu BF ma alinta tot cu 'honey' ... ::) O fi acelasi, n-o fi... ?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 303 Joined: 9-December 05 Member No.: 69 ![]() |
io ii zic " nu cumva sa pleci de la birou fara sa ma iei si pe mine " ;)...(lucram in aceeasi cladire :) )
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
cal mai misto alint pana acum, kale. ;D
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
rare momente.. de obicei..' - O sa-ti dau liber!! m-am saturat de tine' :-X
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 2 Joined: 18-February 07 From: timisoara Member No.: 1,214 ![]() |
al meu ma cicaleste mai mult cu: "negrutzo" "micutzo" "urato" dar shi cu "honey" ....ii un tip funny!! eu ii zic "scumpete" sau "sweety" !! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
eu ii zic "gagautza" dar el nu stie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) iar el imi zice "pitico" (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
A propos de "pitico", mi s-a spovedit cu jind, intr-o zi, ca el si cu un prieten au vazut pe cand erau la cumparaturi in hypermarket o LEBĂDĂ (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (a se citi gagica buna, cu craci lungi, incomensurabili).
Sa zicem ca imediat, printr-un declic tacticos, am grăit ca-n fabula: De aia is eu in fiecare zi RĂŢUŞCĂ? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 09:10 AM |
|