![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
hai sa dau si eu din casa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eu mai mult ma las alintata (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) deobicei ii zic "bubu",nu`i zic niciodata pe nume...iar cand vreau sa-l enervez il strig petrut (asta e al doilea prenume)...pe mine ma alinta in muuuulte feluri,in functie de situatie..."leul","buburuza","pufosu","bibi","buli"...mai sunt si anumite alinturi mult prea intime si ma rusinez (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) voi fetelor va strigati deobicei iubitii pe nume numai cand va enervati pe ei?noi de 3 ani ne-am obisnuit sa ne tot alintam cu tot felu` de diminutive si adjective incat uneori stau si ma gandesc oare cum il mai cheama?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
oops,da` aici era vorba de noi...cum ii alintam noi...pai cum nu ii alintam!?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) "bulet","`ubita","buletinu`","bibita","buburuz","bibistrocel"...tot felu` de cuvinte pocite si raspocite:(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 53 Joined: 8-September 06 Member No.: 537 ![]() |
il alint si eu intruna....zicea una din fete ca uneori sta si se intreaba cum il cheama... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) si mie mi se intampla (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
asadar..."motanel, "iubire", galusca", "pui", "honey"...si atunci cand o cere "ametitule" (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) This post has been edited by cat: Sep 14 2007, 04:00 PM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
io ii zic bubustiuc,curcan,puiu,barzoi,gasca...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
cami777 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Greseala recunoscuta e doar pe jumatate iertata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te rugam sa ai mai multa grija cum scrii, asta e regulamentul forumului. Nimeni nu are timp sa stea sa descifreze hieroglife. Din ce am inteles tu iti alinti iubitul "putza"??? PAi si nu se simte jignit? Ca il alinti cu numele organului feminin? Saracul, il compatimesc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si mai am o rugaminte. Nu mai apasa pe butonul "Report" cand vrei sa raspunzi la un mesaj. Pentru ca in felul asta o sa il citim doar noi moderatorii. Butonul "Report" e pentru altceva. Ar fi pacat sa nu poata si ceilalti utilizatori sa citeasca mesajele tale (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sau te-ai raportat singura? Incerci sa ne spui ceva dar nu stii cum? Curaj! "putza"?! "organ sexual feminin"?! mutatii? cernobal? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
io ii zic ubu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si ii mai zic intr-un fel. o sa scriu dar cu ..... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) " p (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) lica " si el mie imi zice babalenuta! cu un motiv bine intemeiat. si acest motiv consta in cele 10 kile stranse cu sudoarea fruntii in 3 luni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yeee i'm big and funny! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca kilele albi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Buey asta e tot tipul ala, ca sunt in urma rau cu noutatile? Sau tu le zici la toti "ubu" ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) reao! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) despre partea cu acelasi, o sa inttru maine la al meu topic de la looooveee looooveee loooveee sa va expic. m-am "cretinizat". multam pentru urare. acum sunt atat de fericita ca-s inalta...mooooamaaa cata fericire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nu e acelasi si nici nu zic la toti ubu. celalalt era iubi! e o mare diferenta. de intonatie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
zaludo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai sa intri sa ne povestesti da? LA topicul tau, nu la Bar ca acolo citesc asa pe fuga (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Ca sa spun si eu ceva ontopic, prin partea de vest si cred ca in Ardeal mai mult am auzit des "tzuca" respectiv "tzucu" in loc de "iubi" si "ubu" ale voastre. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ah, eu nu stiu cum sa-i spun. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) El am observat ca-mi spune "roboţel" (cica de cand m-am tuns bob cu breton drept arat asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )., "biuţa", "zbia", "zbiuţa". Tre' sa-i gasesc si eu o porecla. De fapt, daca stau sa ma gandesc, i-am spus o data in sms "my DJ", dar asta nu cred ca se pune... Uooofff! PS: EX-ului ii spuneam "botic", "măcuţu" si el mie tot "botic", "bi", "ibizza"... dar e eeeeeeeeeex (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jumatatea mea nu e prea Roman din fire si fiindca are niscaiva sange arab (pe langa cel siciliano-francez ) ii spun Beduino. Sau Baby Cous-Cous cand vreau sa il enervez.
Iar el ma alinta cu faimosul "Buburuza" numai ca nu pronuntza deloc bine si ii iese "baburuza" ,"boroboatza" , "buburutza" sau "mamaruza" de cele mai multe ori. Ceea ce ma distreaza cumplit si nici macar nu ma pot supara pe el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 05:23 PM |
|