IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum va alintati iubitul(a)?
fleurdelis
post Oct 30 2007, 11:36 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Eu ii spun "Burtaverde" cind se murdareste pe cravata cu mancare sau "Buftea" cind nu se mai satura ca tare ii e frica sa nu flamanzeasca si e foarte ingrijorat tot timpul de ce mincam si uneori ii spun "Dolfi" ca asa are o mutra de delfin!!! El imi spune "Printesa" da asta numai cind fac eu mofturi de la ceva! Si de multe ori se trezeste asa deodata speriat ca a uitat ceva si eu ingrijorata il intreb ce? Si atunci imi spune "Te iubesc!"
Go to the top of the page

+Quote Post
Crynna
post Oct 31 2007, 12:04 AM
Post #52

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,371

Totdeauna m-am amuzat ascultandu-i pe altii cum se alinta. Eu ii spun sotului meu Lu-Baloo: Lu este prima silaba din numele lui iar Baloo, stie toata lumea..din "Cartea junglei". Nu e gras dar are 1,92 si pare masiv...si asta imi inspira uneori cand se misca prin casa. Baiatului ii spuneam Mowgli cand era mic - asa i se parea lui firesc..daca tatal lui era Baloo.. In ce ma priveste pe mine.. nu e greu de dedus nu ? Eu eram Baghera. Ce mai ... o adevarata jungla in casa noastra.

+Quote Post
ZaHaR_pe_BaTz
post Jul 10 2008, 03:06 AM
Post #53

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 4,210

pui, bebe, bebel, zuzi, maromoto, pinguinule, molusco, iubi, micule, BAH!, (IMG:style_emoticons/default/mah.gif) , gagautza, sweety (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 10 2008, 10:56 PM
Post #54

Musafir

Eu amu n-am iubit. Iaca.
Dar pana acum si si de acum inainte mi-a placut si imi place sa le spun pe numele de familie. De fapt si altor pretini vechi si dragi le spun tot pe numele de familie, si nu se modifica chiar daca ele (in cazul fetelor) si-l modifica la maritis.
Si nu ma puteti acuza ca le spun la toti la fel pentru ca nu-i cheama la fel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Mare lipsa de inspiratie la mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 11 2008, 11:02 AM
Post #55

Musafir

Pe numele de familie, Scorpi? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Iubitului? Pfff, n-as putea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jul 11 2008, 01:18 PM
Post #56

Musafir

prietena mea cea mai buna isi striga sotul pe numele de familie. si e asa funny. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 11 2008, 01:36 PM
Post #57

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Da, am si eu prietene care fac asta. Si mie mi se pare super amuzant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 11 2008, 01:51 PM
Post #58

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si eu il strig pe al meu pe numele de familie. mai mereu. dar nu am considerat ca e un alint si de asta nu am zis!
incearca si el sa ma strige pe mine da' nu ii iese asa de bine! si cand ma refer la a lu' sor-mea tot cu numele de familie ii zic! dar numai cand vb cu ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 11 2008, 02:16 PM
Post #59

Musafir

Pe mine nu ma poate striga pe numele de familie pentru ca oboseste pana termina si i se mai si incalceste limba-n gura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu il vad ca un alint, si mi se pare amuzant si dulce. E ca o glumita draguta. Daca-s suparata pe persoana nu ii pot spune asa.

S.

+Quote Post
Fanny
post Jul 11 2008, 04:10 PM
Post #60

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si eu am auzit tipe care-si striga sotul/prietenul dupa numele de familie. Evident, in cazul in care "denumirea" omului suna bine urechii. Mi-ar placea sa aud o doamna Udrea zicandu-i sotului "Cocos, mi-e foame!" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: Eu n-am scapat de alintarile pisicesti. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 04:07 AM