IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum va alintati iubitul(a)?
angeldust
post Jul 11 2008, 05:38 PM
Post #61

Musafir

Si eu le zic unor amice/amici pe numele de familie...ca asa le zice toata lumea si parca li se potriveste mai bine decat prenumele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Am o amica ce ma ia mereu la telefon cu "A lu Craciun, ce faci tu?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 11 2008, 06:17 PM
Post #62

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu nu il alint, il strig ba pe nume, ba ii zic "draga" sau "dom'le", uneori (dar nu s-a mai intamplat de ceva vreme) ii zic "evazionistule" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 11 2008, 06:41 PM
Post #63

Musafir

Angel, am si eu niste veri pe care ii cheama Craciun, dar nu-s din Timisoara.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La persoanele la care eu le spun pe numele de familie numai eu le spun asa si poate numai din intamplare sau ca au auzit la mine le mai spun si altii.

+Quote Post
lxn
post Jul 11 2008, 07:44 PM
Post #64

Musafir

Eu le-am spus pe numele de familie numai catorva colegi de liceul, de atunci, never ever (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alui meu n-as putea sa-i spun sub nici o forma asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am pe scara o familie cu numele Craciun, dar amuzat este ca numele domnului este Craciun, iar numele doamnei, de fata, este Cetină (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 12 2008, 12:53 AM
Post #65

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si mie mi se spunea pe numele de familie..si tot felul de diminutive si apelative de la numele de familie..hated it!! La inceput poate e dragut, dar de la o vreme imi venea sa le dau cu diminutivele/ pociturile in cap!! Mai ales ca poreclele astea se extind drcului cu viteza luminii si "peste noapte" tot liceul se entuziasma sa ma strige cu nume din astea speciale.

Lxn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai vezi, confirmare ca au fost facuti unul pentru altul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Chinte, evazionistule?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) god, macar ca e prea lung si ar trebui sa ii gasesti inlocuitor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jul 12 2008, 12:57 AM

+Quote Post
andreutzu
post Jul 24 2008, 10:59 PM
Post #66

Musafir

zicetimi s mie kum sami alint iubita k mam saturat sai zik fufu saw tzutzu .... : (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 24 2008, 11:01 PM
Post #67

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

iti zicem mai intai sa vb romaneste si nu cu limbaj de mess sau mirk. pentru ca nu se intelege! citeste topicul din uram si o sa gasesti o groaza de alintaturi!
bine ai venit!!

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 01:41 AM
Post #68

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io-ti zic la fel : scrie naibii romaneste, nu ca un ANALFABET! Ptiu drace! Numai trogloditi atrage subforumul asta?

+Quote Post
andreutzu
post Jul 25 2008, 08:51 AM
Post #69

Musafir

bine scuzatima si maat vorbeste mai frumos...

+Quote Post
Diana.
post Jul 25 2008, 09:27 AM
Post #70

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Andreutzu, pot sa iti fac eu si temenele, matale tot suferi se SEMIANALFABETISM. Si-ar trebui sa iti fie rusine ca nu-ti cunosti limba. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post

13 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 04:04 AM