![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu le zic unor amice/amici pe numele de familie...ca asa le zice toata lumea si parca li se potriveste mai bine decat prenumele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am o amica ce ma ia mereu la telefon cu "A lu Craciun, ce faci tu?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu nu il alint, il strig ba pe nume, ba ii zic "draga" sau "dom'le", uneori (dar nu s-a mai intamplat de ceva vreme) ii zic "evazionistule" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, am si eu niste veri pe care ii cheama Craciun, dar nu-s din Timisoara.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La persoanele la care eu le spun pe numele de familie numai eu le spun asa si poate numai din intamplare sau ca au auzit la mine le mai spun si altii. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu le-am spus pe numele de familie numai catorva colegi de liceul, de atunci, never ever (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alui meu n-as putea sa-i spun sub nici o forma asa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am pe scara o familie cu numele Craciun, dar amuzat este ca numele domnului este Craciun, iar numele doamnei, de fata, este Cetină (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si mie mi se spunea pe numele de familie..si tot felul de diminutive si apelative de la numele de familie..hated it!! La inceput poate e dragut, dar de la o vreme imi venea sa le dau cu diminutivele/ pociturile in cap!! Mai ales ca poreclele astea se extind drcului cu viteza luminii si "peste noapte" tot liceul se entuziasma sa ma strige cu nume din astea speciale.
Lxn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pai vezi, confirmare ca au fost facuti unul pentru altul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chinte, evazionistule?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) god, macar ca e prea lung si ar trebui sa ii gasesti inlocuitor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 12 2008, 12:57 AM |
|
|
andreutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
zicetimi s mie kum sami alint iubita k mam saturat sai zik fufu saw tzutzu .... : (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
iti zicem mai intai sa vb romaneste si nu cu limbaj de mess sau mirk. pentru ca nu se intelege! citeste topicul din uram si o sa gasesti o groaza de alintaturi!
bine ai venit!! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io-ti zic la fel : scrie naibii romaneste, nu ca un ANALFABET! Ptiu drace! Numai trogloditi atrage subforumul asta?
|
|
|
andreutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine scuzatima si maat vorbeste mai frumos...
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Andreutzu, pot sa iti fac eu si temenele, matale tot suferi se SEMIANALFABETISM. Si-ar trebui sa iti fie rusine ca nu-ti cunosti limba. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:04 AM |
|