![]() |
![]() ![]() |
![]() |
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie imi ziceau prieteni Logi..e inceputul la fostul meu nume de familie si apoi au ajuns sa imi zica Logan (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , bine ca m-am casatorit si am schimbat numele, desi pt ei tot asa am ramas..logi sau logan:).
Zicea un preot sa nu folosim pt iubitii nostri diminutive luate de la animale ca puiut, pui, etc..ca dupa 20 de ani de casnicie sa nu ne miram ca voi ajunge sa ne strigam scroafa mea, porcul meu si alte nume care jignesc. Sa zicem cuvinte care vin de la dragoste...dragostea mea, iubirea mea etc...nu mi le mai amintesc pe toate acum. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am avut un iubit pe nume cocutu' si eu eram cocuta.
Apoi a venit altul, care imi spunea fetita, si el era baiatu'. Urmatorul cum mi-o spune? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
andreutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
salutare la toata lumea:*
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, vad ca si tu vorbesti cu prescurtari in mesajul in care ii faci morala lui andreutzu. Sau ai scris asa numai la misto??/
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am folosit doar vb de la vorbeste! asta am vazut ca se mai foloseste. nu folosesc de obicei prescurtari. dar vb e uzual. da nu.l mai folosesc ca nu e problema. eu am o problema cu cratima de cand cu laptopul. pun punct in loc de liniuta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
andreutzu |
![]()
|
Musafir ![]() |
daaaaaaaa imi plce forumul asta in kare lumea se certa ca nu am scris corect ??(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )eu stiam ca se discuta alcv aici deci ce mai ziceti??
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce Doamne iarta-ma inseamna alcv? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
si daca ai chef de discutii pur si simplu mergi la bar. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
andreutzu esti off-topic.
Daca nu ai bunavointa sa citesti regulamentul si sa il respecti o sa ne despartim inainte de a ne cunoaste. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 2-September 08 Member No.: 4,615 ![]() |
Noi ne zicem in tare multe feluri... incepand cu celbrele "pui, iubi, tzuca, iubire" pana la apelativele pe care mi le adreseaza el mie. Ex: ultima a fost "firimitura" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sau "pigmeu", "pici". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si nici nu-s atat de mica...adica 1.68...nu-s inalta, dar nici pigmeu, ma!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 21-November 08 Member No.: 5,369 ![]() |
Bine v-am gasit !
Eu si iubitul meu ne alintam cu: "pui", "moaca", "mocuta", "sufletel", "inimioara" si alte diminutive care ne trec prin cap (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu conteaza cum te alinti, important este sa fie dragoste si respect reciproc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:09 AM |
|