![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
sunt fericita!!!! ieri, al meu a cumparat o pisica persana, de 2 luni, pe care am botezat-o sara. e o dulceata, sunt moarta dupa ea. parca s-a mai inveselit atmosfera in casa.
cainele inca se fereste de ea, probabil si-a adus aminte de bataile care le incasa de la cealalta, dar eu sper sa se obisnuiasca si sa se iubeasca :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
felicitari, sa aveti parte de ea. ;D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 194 Joined: 7-December 05 Member No.: 3 ![]() |
saru'mana.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
In primul rand 'neata la toate fetele cucuiete!! Eu am zis ca daca ma mut la casa noua ar trebui sa-mi schimb si nick-ul...asa ca de la sunnymay am trecut la sunny! :)
Cecylly, felicitari pentru pisicuta. vreau si eu!!!!!! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Felicitari si sa aveti parte de ea.
Eu cu persanele am avut adevarate aventuri...Prima Aya(o persana gri,superba) am primit-o de la fostul meu prieten .Era bebe mic de tot cand am primit-o.Eu imi doream o pisica docila pe care sa o pot gadila cand vreau eu.Dupa ce a crescut si-a schimbat caracterul :) cred ca imi semana.In nici un caz nu am dominat-o eu pe ea ci invers. Apoi primul ei pui...o persana neagra pe care nu m-am indurat sa o dau :Maly...ea e opusa mamei ei. Acum sunt amandoua in exil... In concluzie ...iti doresc o pisicuta cu un caracter fain.:) |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi cecy..te reneg, sa stii...cum l-ai putut trada pe fiu-tu cu o mata, ha???
acu sa vezi suferinte pe el si alergaturi prin casa :D :D :D |
|
|
![]()
|
|
hai bre ca nu sufera!! tot el e viata mea. sper sa se obisnuiasca cu ea, sa se joace impreuna, sa manance impreuna, asta-i visul meu. cealalta era cam salbatica si batea la el ca la fasole, inca e marcat mititelul. :)
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
normal, turbato ca fiu-tu a crescut singur si nu-i obisnuit cu umpluturi...ori el va capaci la mata, ori invers...
offfff....esti durere, fomeie ;D ;D ;D |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
:D
ASa da ..Orice femeie care se respecta ..tre' sa aiba si o mata ...reprezentativa ...Rasa o alege fiecare dupa personalitate si infatisare ....Nu stiti ca mayzele seaman cu stapanele lor ... Eh ..numa' io am una neagra si grasa....Dar la "inteligenta" imi seamana ... :P |
|
|
![]()
|
|
fay nebuno ;D scumpul meu fiu nu a crescut singur. prima a fost matza si dupa vreo 3 ani a aparut si el. asadar, el a crescut cu pisica, doar ca aia (persana cu norvegiana de padure) era nebuna, femeie, batea la el de ajunsese sita bietul caine. ;D
fiind un caine super inteligent (pt ca seamana cu mine, evident :P) se fereste de asta de frica sa nu si-o ia in freza, intelegi?????? aolica nu te mai suport ;D totusi iti trimit un :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:01 PM |
|