IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Singuratate in doi, Pescarush
Diana.
post Jan 23 2008, 10:39 AM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

“DA”-ul rasunator rostit de cei doi s-a auzit in biserica. DA – impreuna la bine si la rau.
Oare exista fericire mai mare ca aceasta? – se intreaba amandoi.
Suntem suflete pereche, doua jumatati ale aceluiasi intreg. Cu siguranta, noi nu vom fi unul dintre acele cupluri blazate, despre care am auzit sau pe care le-am cunoscut chiar personal. Nu, noi nu vom lasa dragostea noastra sa moara, asa cum au facut-o ceilalti! Noua nu ni se poate intampla! Iubirea noastra este speciala, ceilalti nu au impartasit aceleasi sentimente ca si noi.
Anii au trecut, avem copii, au crescut… unde a zburat timpul? Imi amintesc ziua in care... Citeste Singuratate in doi
Go to the top of the page

+Quote Post
3A
post Jan 23 2008, 06:53 PM
Post #2

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

trist dar adevarat...mi-a placut cum ai scris!
tine-o tot asa. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 24 2008, 08:23 AM
Post #3

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ai scris frumos..m-ai emotionat, mai ales spre final, coroborat cu poezioara. Din pacate, se intampla foarte des ce ai scris tu si nu iau atitudine, pur si simplu se complac in asta din inertie, trist dar ajung sa aiba in timp alte prioritati..
Si imaginea este foarte sugestiva, cuplul care poate "muri" oricand, sau cel putin asta am inteles eu..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Iti doresc multa fericire pe plan personal! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jan 24 2008, 08:25 AM

+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2008, 02:15 PM
Post #4

Musafir

multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
exact la lucrul asta ma gandesc sweet, de multe ori. sunt asa de multi care renunta la lupta, la visele lor... pacat.
eu una, recunosc, nu m-as putea resemna. macar sa stiu daca e alba sau neagra. daca consider la un moment dat ca nu mai e nimic de facut, e de datoria mea sa imi mai dau o sansa, iesind dintr-o relatie moarta. dar vezi, aici mai apare o intrebare: de unde stii cand sa "depui armele"? cand sa spui: "de-ajuns! e timpul sa move on!" ?
si eu iti doresc multa fericire. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif)

p.s. ai inteles bine: cuplul poate muri oricand.

This post has been edited by pescarush: Jan 24 2008, 02:18 PM

+Quote Post
Diana.
post Jan 24 2008, 07:09 PM
Post #5

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

... daca va spun ca atunci cind am ales poza nu m-am gindit la asta, ma credeti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Jan 24 2008, 07:12 PM
Post #6

Musafir

Pesca, mi-a placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Scriu mai mult de acasa, ca acum sunt pe fuga.

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2008, 07:33 PM
Post #7

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cat pe ce sa mi se sparga o lacrima de tastatura, pescaruso! Numai emotie e in textul tau.
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Asa ma bucur cat vad cat de talentate sunteti incat imi vine sa va imbratisez pe toate! (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jan 24 2008, 09:43 PM
Post #8

Musafir

acu' chiar m-ati emotionat! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
maat, mi-a placut si mie poza pusa, chiar vroiam sa-ti spun. mie mi-a sugerat "calea vietii in doi". niciodata, cand pleci intr-o calatorie, nu stii ce te asteapta pe drum sau la capat. frumos... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
ma faceti sa ma apuc si de scris, si chiar nu mi-am pus problema pana acum. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jan 24 2008, 09:46 PM
Post #9

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Maàt @ Jan 24 2008, 09:09 PM) *
... daca va spun ca atunci cind am ales poza nu m-am gindit la asta, ma credeti? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Tare asta! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E ceva in genul poeziilor carora le da lumea multiple interpretari, cand de fapt poetului nici nu ii trecusera prin cap. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pescarush, pai noi te sustinem! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Jan 24 2008, 10:34 PM
Post #10

Musafir

Foarte graitoare randurile asezate de tine pe hartie. E destinul coplesitor a doua persoane unite pentru o viata, blazarea ce survine mai mereu in astfel de rituri presupuse firesti si dainuitoare de generatii multe. Cateodata ma gandesc ca e imposibil sa supravietuiesti cu o iubire arzanda intr-o relatie monogama de ani si ani, cand, de fapt, la om, vraja noului, sentimentele nestatornice care te chinuie si te inalta sunt datatore de senzatii puternice, iti antreneaza suflul inimii si iti pun in functiune motorul entuziasmului. Dincolo de respect, de iubiri profunde, de comunicare dincolo de barierele cuvantului, omul e motivat de adrenalina, de cuceriri (la orice varsta cui nu-i place), de sentimente coplesitoare care sunt mai puternice decat grijile cotidiene. Or, astea din urma se instaleaza la rang de obsesie in locul iubirii initiale dintre cuplul ce l-a imbratisat pe DA.

+Quote Post

2 Pages V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 06:47 AM