![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sa ascult muzica , sa browseresc, sa skiez e pasiunea mea cea mai adanca, sa ma dau cu rolele, sa merg la aerobic, sa desenez si mie imi place sa fac fotografii, sa dorm, sa ma uit la filme, sa inot sa joc tenis si baschet, sa browseresc pe elady, sa merg pe munte si asta imi place mult.Ramane lista deschisa...
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am avut perioada `puzzle` ...am tablouri uriase facute din piese de puzzle...icoane...peisaje...
Am avut perioada `role`si `jogging`...faceam cativa km in fiecare zi...am renuntat pe parcurs si-mi pare rau De-a lungul timpului mi-a placut sa dansez si sa citesc mult... Un hobby special nu stiu sa fi avut vreodata...nu am talente nici la scris(desi prin liceu umblam dupa mine cu reportofonul si un pix si carnetel pentru ziarul scolii), nici la pictat nici la cantat(nici voce nici instrumente, poate doar ascultat (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) )... Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa navighez pe internet, sa fac plimbari in natura, sa admir frumusetea lumii...dar nu le pot numi hobbyuri... Acum cred ca un hobby este filmul... LE...mi-a amintit Roxanica ca am avut si eu o perioada de un an/doi in care jucam mult remmy(canasta) si carti (whist/rentz), jucam pe perechi, fete contra baieti si era foarte distractiv (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by kary_pink: Jan 2 2008, 07:17 PM |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa dansez, sa mananc bine (in special dulciuri), sa citesc, sa tropai pe 'elady' (aproape zilnic), sa dorm, sa joc remmy (canasta), sa calatoresc, sa inot, sa invat limbi straine.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
- sa lenevesc pe plaja la mare
- sa descopar lucruri noi - sa rasfoiesc presa Mai imi plac filmele, voleiul. Iar o pasiune comuna cu al meu e spionatul pisicului. (IMG:style_emoticons/default/detective.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mai fetelor, v-am spus ca vreau sa ma fac salvamont? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Pot sa fac chestia asta in weekenduri, dar mai intai trebuie sa ma antrenez. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Taci, cind eram mica voiam sa ma fac spion... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ontopic: ma simt naspa ca nu am facut poze ieri. Dar am facut citeva bunicele azi.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Di, cred ca in fiecare dintre noi exista un mic spion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pup. |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apropo de spioni, prietena mea din State a vrut sa se duca la CIA. Daduse o groaza de interviuri, dar in final au respins-o. Cand am auzit aceasta stire, nu mi-a venit a crede, dar ma bucur c-a avut tupeu sa incerce.
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie mi-ar place sa am timp si nervi pentru ceva voluntariat in orfelinate si/sau azile de batrani. dar nu am nici una nici alta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Hm....pai mie imi plac atat de multe lucruri
-fotografia -animalele - sa inot -sa respir aer curat de munte - sa lenevesc -sa citesc -sa ma uit la filme -sa colind magazinele cu sau fara bani la mine -sa ies cu fetele... -mai nou sa gatesc -sa mananc prajituri -sa stau pe forum -cafeaua de dimineata ...si mai sunt o gramada |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 02:52 PM |
|