![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
io?? :o :o :o doamne feri..cu cine, mah??? hai cauta-mi si mie unu ;D ;D ;D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Chiar vrei??? Are al meu un prieten, Howard, care-i cam singur. ;) Trimite o poza la baba!
|
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
bey, ma lesi??? trimite tu la moi o poza cu omul sa nu fie vreun d-ala cu steagul mare ca te killaresc dup-aia ;D ;D ;D
doar nu ma dai la oricine, nu??? |
|
|
botoasa |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super casuta; sa va bucurati de ea multi, multi ani..
PS Mie baia mi-a placut - in orice casa merg, vreau intai sa vad baia si bucataria... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Baia este bestiala cat si acea camera de zi, Angel?
p.s. sa discutam ontopic, va rog. :) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Saru mana carrie. Intr-adevar, baia e senzationala. Hai ca mai atasez poze.
Cum sa te dau oricui mey Carme??? Hai ca-l rog pe-al meu sa-l pozeze pe Howard. ;D |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
auzi carrie..ia vezi-ti de baia ta ca io acu imi gasesc barbat, da??? :P
faina-i toata casa, mey ;) |
|
|
![]()
|
|
Gata, am trimis. Asteptam sa vina poza!!!
Se spune ca de la 20 la 25 de ani te mariti singura. De la 25 la 30 te marita o baba. Iar de la 30 de ani incolo numai dracu' te mai marita. Tu te incadrezi inca la aia cu baba! ;D |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
IO VREAU!!!! :D
Sa fie frumos , bogat ...si in jur de 20.30 acasa ... Sa fie inalt , destept .....si s-a aiba cam de 18-19 cm...de ajuns pentru mine ... A!! Si sa-i placa pisicile si cumparaturile !! ::) ....iar pe el sa nu-l deranjeze ca sunt o taratura ....sa ma incurajeze sa am experiente noi .... |
|
|
![]()
|
|
Ce taratura mey??? Zana zanelor!!! Si sa zica mersi ca te uiti la el (oricare ar fi el). ;D
Stiai ca te iubesc si azi? :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 12:28 PM |
|