![]() |
![]() ![]() |
![]() |
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
aha angelina..as vrea io...am plecat din aprilie pe 31 :-[ asa ca..vezi cat de negru e dracu ala :'(
iar io vreau: destept, frumos, cu bani si sa ma lase sa adun toti cainii de pe drum in curtea unei case mari, na 8)...a...am uitat...si vreau si piscina, da??? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Si joia??? :o
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
angel, super casa. S-o stapinesti sanatoasa.
Imi place tare mult ca e luminoasa. off-topic: carme, ti-am urmat sfatul si iaca-ma. Mi-a fost dor de voi, fetelor |
|
|
carmelia |
![]()
|
Musafir ![]() |
si noua de tine, iubita :) bine ai revenit!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Carme, s-a facut! ;) Si joia si in post Maddy! ;D
Saru mana augusta! Abia astept sa veniti la mine in vizita, toate!!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 20 Joined: 8-December 05 Member No.: 41 ![]() |
angel, iubito, io n-am fost pe faza, unde-i frumusetea asta de casa? Ca sa stiu unde te vizitez, daca ma mai inviti pin-ajung pe-acas' :D
Cite camere are? Ce suprafata? Ca-n ultimul timp mai pierd si io vremea pe imobiliare, dar nu-s decisa dac-are rost sa-mi iau ceva in romanica. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sa o stapaniti sanatosi. :D
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
E in Germania - aproape de granita cu Franta. Asa ca-mi esti aproape. Are trei dormitoare lsi baie la etaj, living, bucatarie si alta baie la parter si demisol in care am o camera de spalat, una e biblioteca si cea mai mare e sala de forta pentru baietii mei. In curte mai am o casuta de unelte si una mica pentru catel. :)
Mai am de cumparat mobila si o gramada de alte chestii - perdele, covoare, etc. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Frumoasa casuta ta angel! Sa fiti fericiti si sanatosi in ea...Ai foarte mare dreptate cand spui ca stii cand o casa e potrivita pentru tine din momentul cand intri in ea..noi ne cautam ceva de vreo doua luni si nu am gasit nimic care sa imi placa...am zis ca iau o pauza pana la anul ca parca nici nu mai am chef de umblat... :(
|
|
|
![]()
|
|
Saru' mana Sunny. Noroc si sanatate sa-ti dea Dumnezeu ca restul se rezolva. Vei gasi cu siguranta ceea ce cauti numai sa ai rabdare. Bafta! :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 12:47 PM |
|