![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 73 Joined: 8-December 05 Member No.: 23 ![]() |
Ai dreptate angel...da' mie cand imi intra ceva in cap...stau foarte prost cu rabdarea...de aia am luat hotararea sa o las balta pentru o perioada... :)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Poate ca asa e cel mai bine. Ce-i al tau e pus de-o parte. Mai bine nu cumperi nimic decat sa alegi un loc un care nu te simti in largul tau sau care mai rau iti creaza angoase. :-*
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
Angel sa stapanesti sanatoasa casuta!! :)
|
|
|
capsunica23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
pe bune ...eeeeeeeeeeeee HOT...
sa ai parte numai de bucurii in ea. .........si eu vreau una..... :-[ |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 23 Joined: 9-December 05 Member No.: 55 ![]() |
superba casa, angelheart...iti urez sa fii fericita in ea :) :-*
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Foarte frumoasa casa, sa o stapaniti sanataosi si sa va iubiti in ea :pupaceala:
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Multumesc tuturor pentru urari! Sa va dea Dumnezeu sanatate si noroc si sa aveti si voi casuta visurilor voastre curand!
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
sa te auda Dumnezeu :D
Sper sa fie una si pentru mine :aplauze: |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Angelheart,
Casa ta este aranjata cu mult bun gust. Felicitari! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Arata tare bine...te invidiez, noi de abia (in fine, din vara), acum am inceput s-o construim ... si cine stie cand om termina-o. Of!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:27 PM |
|