![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#41
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cat de repede se inmoaie cantucci? as merge cu fougasse pt ca dipurile nu-s asa zemoase ca o cafea (sa inmoi biscotti) si decat sa ai senzatia ca-ti spargi dintii (ma intelegi tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) mai bine ceva moale.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#42
|
Musafir ![]() |
Pana la urma am facut asa:
Fougasse cu doua dipuri (unul pe baza de feta si nuci, celalalt cu branza de vaci si ceapa verde) (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2129.jpg) Mousse bicolor de sparanghel cu scallops in unt cu usturoi si vanilie la salata cu dressing de portocale (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2134.jpg) Supa-spuma de leurda (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2137.jpg) Rulouri de vitel cu sunca de Serrano si leurda, spanac si morcovi noi glazurati (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2149.jpg) Tort Zserbo (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2153.jpg) care a fost surpriza pentru taica-meu si a trebuit omenirea sa-l recunoasca dupa gust (ideea fiica-mii, normal). (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_2151.jpg) Cleolici, sa-ti dea Dumnezeu sanatate, taica-meu l-a recunoscut, nu l-a laudat, dar dupa ce-a mancat felia a-nceput cu "auzi, student fiind, veneam acasa de Paste si Craciun si mancam cate o bucata de Zserbo de ma ungea la inima. Asa a fost si acum.". Matusa-mea a zis ca i se pare chiar mai fin asta (pana la urma a zis ca probabil din cauza ciocolatei foarte amare, dar care se cunoaste ca-i de o calitate superioara - am folosit de-aia 99% cacao, Lindt (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si a cerut si la pachet. Pe mine nu m-a dat pe spate, dar fiica-mii ii place mult si a zis ca daca mai fac sa pun ciocolata cu lapte pe deasupra. Nota adiacenta: fiica-mea a dat jos un tablou de pe perete sa-si insire creatiile proprii plus meniul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar paharele de vin sunt goale pentru ca astea erau de vin rosu, iar de baut s-a baut unul alb, paharele alea fiind stranse. |
|
|
![]()
Post
#43
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
ti-am mai spus eu pe alt forum candva demuuult da' nu mai tii tu minte (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca la voi la masa trebuie sa fie un regal, pe langa bucatele gustoase, prezentarea e de nota 10. Zserbo nici pt mine nu e cine stie ce insa stii ce face diferenta, un gem bun si o cicocolata fina. |
|
|
![]()
Post
#44
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua de fapt azi dimineata as fi vrut sa-i urez dl-ului kalua senior ani multi cu sanatate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#45
|
Musafir ![]() |
Saru' mana!
Zesrbo parca a fost mai bun dupa o zi. N-am folosit gem normal, ci un fel de spread mai fructos decat gemul, dar cu aceeasi consistenta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:13 PM |
|