IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Hirsutismul
thanandar
post Feb 4 2008, 05:05 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,214

Buna , fetelor !

Sunt noua pe forum si am si eu o rugaminte la voi !
Sufar de hirsutism in forma destul de grava.
M-am decis sa incep "batalia" ca sa zic asa.
Ma puteti ajuta cu un endocrinolog bun ?
Imi poate spune cineva daca s-a vindecat de hirsutism?
ce pasi treb urmati?

Multumesc
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Feb 4 2008, 05:27 PM
Post #2

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Thanandar.
Poate ar fi bine sa spui si din ce oras esti . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu am auzit ca hirsutismul sa poata fi vindecat de tot. Cauzele sint hormonale. Promit sa avem ceva pe site in curind pe aceasta tema.

+Quote Post
thanandar
post Feb 4 2008, 09:24 PM
Post #3

Contaminat
*

Mercik frumos pt incurajari.

Sunt din Bucuresti.

Te rog mult ajuta-ma cu ceva informatii despre un endocrinolog bun si ce pasi ar trebui urmati.

Multumesc

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 10:53 PM
Post #4

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,204

uite acum ma uitam pe net ca nu stiam sigur ce inseamna si ma vazut ca sunt cateva tratamente
iei anticonceptionale...ca am vazut ca scria de diane

"Diane-35 in tratamentul hirsutismului…

Hirsutismul este o problema serioasa la femei si se trateaza cu dificultate. Metodele recomandate de cabinetele cosmetologice trateaza numai consecintele bolii, pe cind Diane-35 inlatura cauza. Ideea esentiala in cazul hirsutismului este urmarea unui tratament cu Diane-35 de lunga durata in conformitate cu schema indicata de medicul ginecolog, deoarece cu cit este mai lunga perioada de tratament cu atit efectul este mai bun. Datorita acestui tratament, parul initial devine mai subtire, apoi treptat dispare. "

si am mai gasit si asta

"Intrebare: Sufar de hirsutism cauzat de glandele suprarenale. Mi s-a recomandat tratament cu 1/4 de tableta de Medrol timp de 2 luni pentru a vedea cum raspund la tratament. Citind prospectul m-am speriat de efectele si reactiile adverse pe care le poate avea. Doresc sa incep un tratament naturist pentru reglarea dezechilibrului hormonal (testosteron peste normal). Am citit despre marar si lemnul-dulce. Cat de eficient si sigur este tratamentul cu aceste plante? Dupa cat timp tratamentul isi face efectul? Ce alte plante sau produse imi recomandati? Este mai bine sa urmez tratamentul naturist sau cel prescris de medicul endocrinolog cu acel medicament la care trebuie sa tin si regim alimentar pe langa toate celelelte neplaceri pe care le poate provoca?

Raspuns: Va recomand macerat la rece intern din arnica 30g/ anason 30g/ catina 100g/ cimbru 100g/ obligeana 30g/ captalan 40g/ lemn dulce 25g/ coada soricelului 100g, ulei de catina, gel de aloe, gemoterapic de zmeur.

Maceratul la rece: cantitatile de plante indicate le puneti intr-un lighenas, le amestecati bine dupa care le puneti intr-o punga de hartie. In fiecare seara luati 4 linguri din amestecul respective de plante din punga si le puneti la un litru de apa plata, le lasati la temperature camerei, nu le fierbeti, nu le incalziti, pana a doua zi de dimineata (cam 8 ore), dupa care strecurati. Se bea apoi cate 1 litru pe zi. "

sper sa te ajute la ceva..cel mai bine intra pe net si scrie tratamente pt hirsutism sau ceva de genu asta ca am vazut ca sunt impartite pe categorii si eu nici nu ma prea pricep si nici nu stiu ce fel ai tu si asa cel mai bine gasesti ceva exact pt tine:)

+Quote Post
Ala80
post Feb 4 2008, 11:14 PM
Post #5

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Ela, te rog sa incerci sa nu mai dai sfaturi dupa ureche sau altfel spus adunate de pe net. Cred ca cine se confrunta cu o asemenea problema a studiat foarte bine rezultatele cautarii cu dl. google.

Thanadar, pana acum ai urmat vreun tratament? Eu endocrinolog nu cunosc, dar am mare incredere in echipa de medici de la Euroclinic. Poate incerci acolo o consultatie.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 11:32 PM
Post #6

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 3,204

probabil ca a facut-o si sper sa nu mai aiba nevoie sa o faca..nu am fost rau intentionata ...dar sincer nu cred ca a deranjat-o ce am scris.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
Diana.
post Feb 5 2008, 11:45 AM
Post #7

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ela, nu e important daca a deranjat-o sau nu; e chiar irelevant; nu e bine sa dai sfaturi legate de tratamente medicamentoase sau naturiste din mai multe motive: medicamentele nu se administreaza dupa ureche, iar o persoana poate avea intoleranta la una dintre substantele continute de plantele recomandate.

+Quote Post
thanandar
post Feb 5 2008, 12:30 PM
Post #8

Contaminat
*

Buna fetelor !

Va multumesc mult pt mesaje, dar eu acum vreau sa urmez niste consultatii si sa fac un tratament.
Aceasta boala e mai mult una de ordin psihic, te simti f nasol sa ai asa ceva...vara nu poti merge la plaja, nu poti purta haine f decoltate si asa mai departe.
Ma intereseaza un endocrinolog bun si un ginecolog bun la care sa merg sa incep aceste analize.
As vrea sa fie oameni in primul rand si apoi sa fie foarte profesionisti.
Ma puteti sfatui cu niste nume?
Eu sunt din Bucuresti.

Multam

+Quote Post
Ala80
post Feb 5 2008, 01:01 PM
Post #9

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Horia Cioflan e un ginecolog excelent. Este foarte comunicativ si te asculta, iti explica orice. Daca mergi la el sigur iti poate recomanda un endocrinolog bun cu care colaboreaza.

+Quote Post
thanandar
post Feb 5 2008, 02:09 PM
Post #10

Contaminat
*

QUOTE(Ala80 @ Feb 5 2008, 01:01 PM) *
Horia Cioflan e un ginecolog excelent. Este foarte comunicativ si te asculta, iti explica orice. Daca mergi la el sigur iti poate recomanda un endocrinolog bun cu care colaboreaza.

Ai fost tu la d-l dr Cioflan?
Daca da, unde il pot gasi?
E profesionist?
Mercik

+Quote Post

3 Pages V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 10:43 PM