IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Anti-cearcane, recomandari
pitzigoi
post Apr 24 2009, 11:44 PM
Post #51

Musafir

Treaba cu varsta si cremele antirid e o politica de marketing(din punctul meu de vedere), poti cumpara linistita crema antirid pentru ochi. Cat despre anticearcan si eu sunt in cautare, eu vreau de la revlon colorstay sa-mi iau, am citit de bine despre el.
Go to the top of the page

+Quote Post
Simona85
post Apr 27 2009, 08:13 PM
Post #52

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Pitzigoi, cred ca o sa imi iau Avene Couvrance, pana la urma. Si-asa caut numai anticearcane cu pigment galben, asa ca cel de la Avene e clar galben, deci e exact ce imi trebuie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu inca daca in farmacii exista si testere la el, dar ca e stick si trebuie neaparat sa vad ce textura are, acum fug de cele uscate, le caut numai pe cele cremoase sau lichide.

This post has been edited by Simona85: Apr 27 2009, 08:13 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2009, 08:28 PM
Post #53

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

BTW, nu cred ca va face nici un cearcan ceva pentru mine. Cred ca ochii mei sint asa de la tiroida.

+Quote Post
romi79_2008
post May 14 2009, 10:19 AM
Post #54

Dependent

Member No.: 4,691

Fetelor care aveti cearcane f evidente musai folositi corectoare si pe urma anticearcan. Ce culoare sa fie corectorul?depinde de culoarea cearcanelor voastre, cautati pe youtube sau pe google sunt o multime informatii despre acest aspect. in Romania nu stiu de altele existente decat de paletele de corectoare si anticearcane de la Mufe, dar ebay-ul e mare. Din punctul meu de vedere de om care a facut sute de tranzatii pe ebay si a luat si tepe va recomand sa cumparati orice de pe ebay mai putin branduri super cunoscute cu vanzari mari ptr ca e f usor sa achizitionezi fake-uri (Mac, lancome, Versace, etc). Imi pot da diploma IN Mac cosmetics si tot ma pacalesc pe ebay deci mare atentie
A si ca sa nu se stranga anticearcanul musai pudra peste dupa aplicarea lui

+Quote Post
Simona85
post May 14 2009, 03:37 PM
Post #55

Tratabil
**

From: Bucuresti
Member No.: 6,298

romi, ce inseamna corectorul, mai exact? Eu am folosit mereu numai anticearcan peste care am aplicat pudra. Avene are un anticearcan cu o parte galbena, alta bej. Daca aplic mai intai partea galbena, apoi pe cea bej, fac asa cum ai spus tu? Acum vreau sa-mi mai iau si de NYX doua anticearcane: unul galben, bineinteles, iar altul bej. Sunt bune daca le combin, unul peste celalalt, ca la Avene? N-am mai avut niciun produs NYX, habar n-am cum sunt, aveti voi vreo idee? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post May 15 2009, 12:32 AM
Post #56

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(ngrbng @ Apr 5 2009, 07:38 AM) *
Un anticearcan foarte apreciat pare sa fie cel de la Lise Watier. Nici acest produs nu pare sa fie de gasit prin Iasi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Lise Watier e un brand canadian, ma indoiesc sa fi ajuns oriunde in Romania.

http://www.lisewatier.com/fr/pages/display...-watier#founder

la repezeala despre culoarea corectorului in functie de culoarea cearcanelor http://www.ehow.com/video_4462224_apply-co...-under-eye.html

+Quote Post
pitzigoi
post May 15 2009, 12:37 AM
Post #57

Musafir

Si eu care credeam ca anticearcan cu corector e tot aia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mie imi face cu ochiul o roata de la ben nye.
(IMG:http://i682.photobucket.com/albums/vv190/iulishca/bennye1.jpg)

+Quote Post
romi79_2008
post May 15 2009, 07:50 AM
Post #58

Dependent

Member No.: 4,691

Corectorul are rol de a "corecta" culoare gen verde peste rosu.Prcatic face aproape toata treaba Cauta pe google care nuanta de corector ar fi potrivita ptr cearcanele tale dupa care foloseste un anticearcan warm , toti MA folosesc anticearcan warm deoarce spun ca doar acesta acopera cum trebuie cearcanele, fixezi cu pudra si gata. Da inainte musai folosesti o crema de ochi si astepti sa intre in piele , pe urma acoperi
NYX e o firma f apreciata si au calitate buna la farduri din ce stiu eu, nu am auzit nimic de produsele de fata, maine se termina un super sale aniversar in care farduile si rujurile, glosurile au fost 1-2$

+Quote Post
pitzigoi
post May 15 2009, 10:44 AM
Post #59

Musafir

Da au avut 50% discount doar pentru SUA.

+Quote Post
Bia
post May 15 2009, 10:51 AM
Post #60

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Da, asa e, Romi. Pigmentul galben este de baza.
Neutralizatorul este una si corectorul alta. Se pune intai neutralizatorul si apoi corectorul. Si nu asa, hai sa dam cu neutralizator. Trebuie sa va uitati atent ce culoare sunt cearcanele voastre> albastrui, verzui, movulii.
Pitzigoi, Orange (seria MO) neutralizeaza albastrul verzui atat de comun al cearcanelor si seria NB la fel (cand sunt mai mult spre indigo merge). Astea sunt cele mai folosite de la Ben Nye. In functie de forma cearcanelor sau umflaturilor sau a amandurora se aplica si restul. Ambele rotite sunt bune (cele de 6 culori) si utile. Mie una nu-mi place genul asta de paleta ca mereu imi raman nuante mai pline si tin toata roata degeaba in trusa. Prefer sa iau culoarea individuala sau palete reincarcabile.

+Quote Post

11 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 12:51 AM