![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Diana are doar spirit de observatie si trage concluzii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai ca esti tare!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Ok,am inteles,varianta scurta de retinut "verde",merci Pink .
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Asa ,ieri m-am scapat prin Sephora si cu gandul la cearcanele mele cumparai urmatoarea chestie.
M-am jucat aseara cu ea si imi pare ok. (IMG:http://i749.photobucket.com/albums/xx138/tiana_72/P189202_hero.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Oau, e foarte frumoasa noua ta jucarie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
E, Maat ,dar aparatori pentru urechi nu mi-au dat ,ca pana ma prind cum sa ma folosesc cat mai artistic de ea ,mai este!
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sa incerc sa te ajut:
Verdele se aplica peste rosu iar movul peste pete galbui si maronii (unii au cearcane maronii). Celelalte doua se amesteca usor pana ajungi la nuanta ta si aplici peste cele doua nuante "freaky". |
|
|
![]()
|
|
Aha,faza cu ultimele doua nu o stiam,multumesc ,Pink !
|
|
|
![]()
|
|
Vezi sa folosesti o pensula pentru corector mica. Merge si una de ruj. Pui culoarea verde tapotand cu pensula strict pe zona rosie fara sa atingi zona invecinata. Apoi pui un strat fin de pudra, tot tapotat. Pui culoarea la nuanta pielii tapotat (tot cu pensula), apoi inca un strat de pudra. Nu pune straturi groase pentru ca se vor vedea.
Daca folosesti culorile verde/mov pentru cearcane vezi sa pui foarte foarte fin stratul. Acum eu nu stiu cum e ca si consistenta ala de la Sephora ca sa te indrum. |
|
|
![]()
|
|
Pink, multumesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Adica ,acum imi dai si de lucru(glumeam!),ca tembela de mine a uitat de pudra (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ,dar ajung azi din nou la magazin si purced la achitionarea uneia. Despre consistenta ce sa zic ,am observat ca trebuie pus strat subtire . Nu te speria te rog de atata nestiinta la mine,dar pana nu acum (la 30 si nu mai zic cati ani) eram doar cu ruj ,rimel si foarte rar fond de ten(seara cand ieseam la o petrecere) Cam atat off topic . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:49 PM |
|