IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Anti-cearcane, recomandari
Simona85
post Aug 16 2009, 05:14 PM
Post #81

Tratabil
**

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 6,298

Pink Lemonade, eu folosesc doua nuante, ca am cearcane urate: una galbena si alta bej mediu. Aplin mai intai galbenul, ca sa neutralizez vinetiul, apoi bejul ca sa uniformizez. La final pudrez, insa zona de sub ochi pare foarte incarcata, iar ridurile alea fine imi sunt accentuate. Aplic un strat foarte subtire de pudra, dar mi se pare ca arata urat. Nu vreau sa ma gandesc cum as arata daca as pudra si intre nuante, nu numai la final. Ce pot face? Pudra pe care o folosesc e una destinata fetei. Am vazut ca Benefit, parca, are o pudra special destinata acestui scop, fara sa incarce inutil pielea. Exista si la noi cumva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Aug 16 2009, 06:45 PM
Post #82

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Pudrat de 2 ori in cazul cosurilor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
romi79_2008
post Aug 17 2009, 08:23 AM
Post #83

Dependent

Member No.: 4,691

Hidrateaza bine pielea inainte sa aplici anticearcanul si daca poti foloseste un primer9sunt si speciale ptr ochi) care sa " umple" ridurile astfel incat machaijul sa nu se scufunde in ele. Si adauga putitn cate putin pana obtii efectul care iti place , care sa iti ofere o balanata intre acoperire si cantitatea de anticearcan aplicata
Asa ma bucur cand vad activitate pe aici, abia astept sa-l dau pe cel mare la gradinita sa am mai mult timp liber si eu, intre timp va citesc pe fuga

+Quote Post
Bia
post Aug 17 2009, 02:26 PM
Post #84

make-up artist

Trebuie sa fii atenta cand pui pudra in jurul ochilor sa nu mijesti ochii, sa-i strangi, etc. Atunci se evidentiaza si mai tare. In general daca ai pielea cat mai intinsa cand aplici pudra e ok efectul.
HD Elixir (MUFE) mi se pare un produs bun pentru zona ochilor. Dar oricum e bine sa tii cont, cum a zis Romi, de hidratare s regenerare.

+Quote Post
Simona85
post Aug 17 2009, 07:53 PM
Post #85

Tratabil
**

Exista primere si pt zona de sub ochi? Eu am numai primer pt pleoapa, nu cred ca e bun, nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Astept sa se deschida MAC, sa-mi iau o cremuta pt zona asta (ceva cu line filler). Stit cumva cum e?
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ridurile alea. Sunt asa de enervante... Cred ca sunt atat de accentuate pt varsta mea din cauza ca am folosit mult anticearcan pana acum. Si din cauza ca se aduna produsul acolo, imi creeaza niste linii deschise, foarte urate, dupa cateva ore de la aplicare (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Multumesc pt sfaturi, fetelor, sunteti foarte dragute (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 17 2009, 07:56 PM
Post #86

make-up artist

Eu nu stiu de primer pentru zona de sub ochi. Poate doar un lift concealer, aplicat dupa o hidratare buna. Eu pun ARTISTRY TD 3D Lifting Serum si Eye Creme apoi un Lift Concealer MAKE UP FOR EVER. Daca exista zone pigmentate vin fin cu Cream Concealer MAKE UP FOR EVER in culoarea necesara inainte de Lift Concealer. Mie imi plac mult produsele lor.
De la MAC e o crema de ochi Fast Response sau ceva de genul. Nu am folosit-o, nu stiu cum e. Dar e crema de ochi.
Oricum, de Face&Body nu-s multumita de la MAC. Nu-si face treaba ca cel de la MAKE UP FOR EVER. Nu cred ca-l voi mai cumpara. Asta asa, ca un offtopic.

+Quote Post
Simona85
post Aug 17 2009, 08:00 PM
Post #87

Tratabil
**

Pink, acel Elixir de la MUFE e o crema de ochi, nu? Ia sa vad ce pot face, ca si-asa caut o crema buna de ochi. Nici nu stiu ce crema de ochi sa-mi mai iau acum. Am 24 de ani, cica mi-ar trebui numai hidratare acum, dar nu stiu daca la ridurile alea nu ar trebui chiar si ceva anti-rid. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 17 2009, 08:12 PM
Post #88

make-up artist

Nu, nu e crema de ochi, e primer pentru toata fata dar are efect bun si in zona ochilor. De fapt e un ser, se da inainte de primerul HD. Mie mi s-a terminat si mi se pare scump ca sa-l pun pe cliente. Prefer Artistry dupa cum am scris mai sus. Poate o sa-l mai cumpar dar... nu stiu sigur.

Pasii urmati ar fi asa:
1. Hidratare (crema de ochi, de preferat antirid)
2. Lifting (Seruri, HD Elixir, etc.)
3. Primer (HD Primer in cazul meu. Il ador pe cel Neutral)
4. Fond de ten (eu aplic si sub ochi)
5. Corector (daca e cazul; nu toata lumea are nevoie - eu, spre exemplu, nu am cearcane decat foarte rar)
6. Pudra (strat fin)
7. Pudra sub ochi pentru a lucra "curat" pleoapele, pui blushul si ce mai pui tu.
8. Alt strat de pudra.

Bine, mai e faza de contouring care se face fie inainte de primul strat de pudra (foarte fin), fie direct peste fondul de ten (ceea ce nu recomand daca nu ai o mana sigura; exista riscul sa patezi zona).

+Quote Post
Simona85
post Aug 17 2009, 11:20 PM
Post #89

Tratabil
**

multumesc frumos pt informatii, pinkule (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Bia
post Aug 18 2009, 11:30 AM
Post #90

make-up artist

Cu placere! Eu ma bucur foarte mult cand vad lume interesata de machiaj si care nu se multumeste cu putin.

+Quote Post

11 Pages V  « < 7 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 04:41 AM