![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
Are clinica pe Veronica Micle , daca vrei iti fac rost de numarul lui de telefon daca il mai are prietena mea sau daca nu atunci cauta pe google .. are cabinet particular si in jur de 1 mil si ceva costa consultatia.
Alinei ii daduse si niste produse demachiant lotiune tonica si crema de la deuteria [parca asa se numeste?facute de el!] insa erau prea scumpe si nu le a cumparat , a folosit doar roacutane si isotrexin ca sa scape de cosuri , in acelasi timp lunar isi facea analizele ca sa vada cum se prezinta , lunar trebuie sa mergi la el la o alta consultatie si .. depinde de situatia ta , cat va trebui sa iei roacutane and stuff... (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) de cat timp ai stafilococul alb ? e ceva recent ? hey , de ce nu se vede ce am scris ? andu19 , ai primit ? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am de 3 ani problema asta ( acum 1 an am mai fost si la cosmetica unde dadeam 2 mil pe sedinta (am facut 5 sedinte = rezultat 0 ) pe sedinta , si la dermatolog unde am facut si acolo tratament vreo 5 luni unde mi-a dat doxicilina si degeaba ) cum am zis fac de 5 luni trataentu asta naturist si se vede o ameliorare dar nu foarte mare yo o sa dau o fuga pt consultatie sa vad ce zice sper sa fie de treaba doctoru sa nu se arunce doar la $ cum e mai toata lumea .... :|
ps: dc nu iti pot da mesaj privat? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
nici la miko beauty center nu costa 2 mil , unde mergi la cosmetica ? e cam scump
nu stiu ce ai auzit tu si de unde de domnul doctor ioan nedelcu , dar eu una stiu doua persoane , unul care a scapat de vitiligo cu ajutorul lui si una care a scapat de stafilococul auriu .. nu stiu daca ajuta sau nu tratamentele naturiste , din pc asta de vedere nu am nici o idee .. nu spune nimic pana nu urmezi tratamentul si sincer sincer macar incearca sa mergi la el (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) o sa scapi de stafilococu asta pana la urma , nu ti face probleme ! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) nu merge sa dai msg privat nush de ce.ah , acum am vazut ca ai scris 5 sedinte la tratamentul cosmetic eu ma gandeam ca vorbesti doar de un singur tratament (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sorry , sunt cam neatenta recitind acest msg , mi am dat seama ca NU STIU multe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
am inceput asa .... prima oara acu 1an juma a fost la dermatolog 5 luni doxicilina etc , acu 1 an am fost la cosmetica 5 sedinte 1 data la 3 saptamani , 2 mil sedinta , si acum fac tratamentu naturist de 5 luni ( asta e a 5 cea ) rezultatu la cel naturist se vede cat de cat
ps: in cat timp din ce sti tu ia trecut stafilococu auriu prieteni tale , yo stiu ca cel auriu e mai puternic ca cel alb |
|
|
![]()
|
|
in primul rand , ea s a batut cu problema asta 4 ani pana a dat de doctorul nedelcu care a rezolvat'o.
patru ani in care a fost la zeci de dermatologi si fiecare i a dat alte antibiotice , cremele isotrexinu , a folosit ea insa si zineryt si smoodern[?asa s scrie sper] , a folosit si de la farmacie o solutie cu zinc si un anumit doctor dermatolog i a facut anumite solutii cu care se dadea pe fatza , a fost la multi si a urmat multe tratamente , insa nedelcu a fost singuru care a scapat o. promit sa nu mai fol numele dn. nedelcu , deja ma irita faptul ca l am pomenit de atatea ori , lol. iar ea a urmat cu roacutanee de la acest minunat doctor i.n [(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sorry i cant help myself] timp de 5 luni dupa care a vrut sa ii faca microdermabraziunea insa noi , fiind citite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) stiam ca nu e destul pentru ce avea pe fatza , asa ca i a dat numarul doamnei doctor leventer si fiindca era prea scump la doamna doctor leventer ne am interesat pe net de creme de cicatrici si asa am dat de dermatix care pana la urma l a folosit si care a ajutat o foarte mult si asa s a terminat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
cum te pot contacta sa vb ceva mai multe detalii cu tine ? iti pot da un id sper sa nu imi iau ban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) id: pakopakpak , maat sper sa nu imi banezi si asta e pt afobia ca nu am cum luat legatura :|
|
|
|
![]()
|
|
nu vreau sa mi iau ban asa ca am editat postu meu (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Wow afobia, e chiar asa de bun dermatixul? Poti sa imi zici daca avea cicatrici gen gaurele si cat de adanci erau? Mi s-ar parea o minune sa se poata rezolva asa de usor si de ieftin.. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Sweet, poti sa-i faci o vizita d-nei doctor Leventer, ca sa te simti tu bine. Ai grija, ca trebuie sa te programezi din timp, dupa cum spunea si afobia. Preturile sunt destul de mari. Mi-amintesc ca eu am dat acum un an jumatate 1 mil pe 5 min de consultatie. Colega mea, a inceput de ceva vreme sa-si faca anti-vaccinul de la Cantacuzino contra stafilococului auriu si eu observ o evolutie in bine pentru ea. Astept sa termine procedura si va spun daca a scapat de acnee complet. Am incercat si eu Isotrexinul pentru cele cateva cosuri din barba, dar nu pot spune ca face minuni. Tot la capitolul incercari trec si masca cu aspirina. Pe moment mi-a placut cum mi-a lasat pielea, dar acum la o saptamana am fata plina de dermatita si chiar in mai multe zone decat imi aparea de obicei. Parca am citit pe aici ca si Bebe_maria a avut aceeasi reactie la aceasta masca. 1 mil pe 5 minute de consultatie acum an jumate?! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acum cat o fi? Mi se pare cam bataie de joc! Mai ales daca practica preturi de-astea fabuloase, macar sa isi dea interesul! Totusi ti-a fost utila consultatia, tu pentru ce ai fost? Noh, acum o sa o fac si pe asta.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma duc saptamana viitoare la clinica sa vad personal unde, ce si cum si sa ma programez. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nici mie nu mi-a placut Isotrexin cand l-am incercat pe vremuri, am preferat Brevoxyl. S-ar putea sa ai dreptate cu masca cu aspirina, nu cred ca e bun acidul salicilic pentru dermatita.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,965 ![]() |
1 milion pt 5 minute mi se pare exagerat pentru orice fel de consultatie.si eu am fot la ioan nedelcu,insa am luat trimitere de la medicul de familie,si m-am dus la el la spitalul militari.PE GRATIS!!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:57 PM |
|