![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
mango,bine ai revenit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
din cate stiu eu tartamentele se absorb pe toata suprafata pielii ,chiar daca tu aplici doar pe barba sau pe frunte retin,crema nu sta cumite doar in locul ala.din cauza asta si apar riduri la ochi persoanelor care folosesc tratamete antiacneice indelung ,caci ele se absorb si in zona fina a ochilor si o deshidrateaza in exces.oricum te admir pentru curaj si perseverenta. in al doilea rand ,de ce nu aplici gelul de aloe pe toata fata?actioneaza ca un hidratant ,rau nu are ce sa-ti faca ,din contra. oricum ,capul sus si rabdare multa,sunt destule fete care au beneficiat de efectele bune ale retinului .nu cred ca e o regula in privinta perioadei critice,nu te alarma dinainte,nu face ca in povestea cu drobul de sare ,asteapta sa vezi ,poate la tine nu o sa dureze atat.mi-amintesc de geo care parca nu a avut probleme mari de la retin si mai sunt si alte fete. conteaza mult si increderea pe care o acorzi tratamentului,efectul placebo chiar functioneaza. curaj. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by caitriona: Nov 10 2008, 10:33 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
angel,scuze,dar n-am inteles exact ,folosesti "lotion "sau "liquid"de la PB? si tot asa o aplici,adica mai intai crema hidratanta si dupa lotiunea? si te mai stresez cu o ultima intrebare,ai idee daca pot folosi demachiant,tonic si dupa lotiunea asta?sau se renunta la tonic? vad ca esti multumita si ma bucur pentru tine,ca erai cam dezamagita intr-o perioada de situatia tenului tau. mersi. - de la PB am 2 % Liquid - dimineata o aplic dupa crema hidratanta, seara fac invers, inainte lotiunea si apoi crema - Lotiunea asta trebuie aplicata neaparat dupa demachiant, ca altfel nu isi are rostul, o stergi toata de pe fata, ea tre sa ramana acolo, sa actioneze. Cu tonicul nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu nu prea dau doi bani pe ele, mi se pare ca daca ai crema hidratanta e mai mult decat suficient, nu mai ai nevoie si de tonic, parera mea. Dar daca musai vrei sa il folosesti, atunci inainte de lotiune. Angel, sa te tina cat mai mult rezultatele! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Apropo, ce produse a folosit dermatoloaga? Sweet, deocamdata mi-e inca bine, nici un monstrulet de vreo sapt ceea ce pt mine e un progres urias, ca in fiecare sapt imi aparea macar cate unul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drept sa iti zic habar n-am ce-a folosit ca nu prea mi-a dat explicatii si eu eram asa traumatizata ca nici nu i le-am mai cerut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Stiu sigur ca mi-a aplicat vreo 3 sau 4 chestii dupa "operatiune" cu care am stat cu fiecare vreo 15 minute. Printre ele sigur a fost si un strat de Locoid, ca sa nu mi se infecteze, a mai fost si o tura de pansamente imbibate tot in ceva antibiotic, si in rest nu prea am habar ce a folosit (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
mersi ,angel, mi-o comand si eu. ce bine ca ti-ai revenit cu tenul (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Caitriona, rolul tonicului este sa stearga toate urmele demachiantului si ce nu a fost indepartat de demachiant, sa regleze pH-ul pielii, sa echilibreze secretia de sebum. Dar daca folosesti o lotiune exfolianta, e suficient, chiar mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angel, ma bucur pentru tine si ca esti optimista. Sa nu folosesti mult Locoidul, pentru ca este un corticosteroid si trebuie folosit cu precautie. Dar ocazional este ok. Hmm, cred ca ar trebui sa imi fac si eu un tratament din asta. Mango, cred ca este o reactie normala. Foloseste un tratament strict local pe cosuri, sa nu stai cu ele asa, stim ca este neplacut. Tratamentul accelereaza vindecarea lor si este posibil nici sa nu ramai cu semne. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ma gandeam eu ca n-ar fii tocmai indicat sa folosesc si tonic si lotiune exfolianta ....
mi-am comandat 2% BHA liquid ,abia o astept si o crema spf ,eu folosesc zilnic si sunt curioasa cum sunt cele de la paula begoun. imi ajunge oare o luna o sticluta daca o folosesc doar o data pe zi?ma refer la BHA. multumesc fetelor pt ajutor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
caitriona o sticla de-aia ajunge minim 3-4 luni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu o am de vreo 2 luni si am folosit ceva mai mult de o treime in conditiile in care ma dau de 2 ori pe zi cu ea.
This post has been edited by bebe_maria: Nov 11 2008, 03:45 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu o am de aproape 2 luni parca si am consumat cam doua treimi dintr-o sticluta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
uau, e bine atunci ,ma gandeam ca la cati ml are nu o sa-mi ajunga o luna. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
si deci voi o folositi de 2 ori pe zi.....sa incerc la inceput doar o data? multumesc fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bebe ,tu mai esti in state?eram curioasa daca produsele paulei se pot cumpara si din magazine sau doar comanda pe net? eu de fiecare data cand vreau ceva o pun pe prietena mea sa cutreiere raioanele de cosmetice (hihihi cred ca e satula saraca) sau trimit comenzile la adresa ei din america si mi le aduce ea personal sau le pune la posta. This post has been edited by caitriona: Nov 11 2008, 11:42 AM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 11-November 08 Member No.: 5,307 ![]() |
alut!..sunt noua p aici.(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/blush.gif) ..
si pentru ca fiecare dintre noi se confrunta cu cate o problema, sau poate cu mai multe:)..am si eu una, mai stresanta decat toate celelalte si anume acneea..nu e o forma vulgara dar imi apar mereu cosuri,eu le spun buchetle de cosuri in special p frunte si-n zona barbiei..arata inestetic si ma deranjeaza..acum folosesc Zynerit.. care e ok,usuca usor si are un efect bunicel dar nu uluitorr sau extraordinar..asa cum imi doresc eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) am auzit de micro-dermabraziune,oare e buna si pt acnee?..a facut cineva un astfel de tratament?..as vrea sa aflu ceva detalii de la voi..daca se poate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .. zile frumoase va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
angel poate tu ai fata mai mare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . glumesc, mai ales pentru ca daca e sa aiba cineva fata mai mare sunt eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . poate depinde si de modul de aplicare, eu o pun in podul palmei si apoi o aplic pe fata cu degetele. daca uzi vata se consuma mai mult. am incercat ambele variante dar stersul cu vata ma irita.
caitriona tot pe aici sunt. produsele Paulei nu se gasesc in farmacii sau magazine, nu le comecializeaza decat pe net. pt mine transportul e 6$, a fost 3$ luna trecuta iar acum au oferta de 10% reducere la pretul comenzii. as zice sa incepi cu o aplicare pe zi pt inceput si daca simti ca totul e ok sa o folosesti si dimineata si seara. eu am zile cand dau doar seara, alteori nu dau deloc daca imi simt tenul prea sensibil (dar n-am facut pauza mai mult de o zi cam la 3 saptamani) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:17 PM |
|