![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Olindish, esti pe prima pagina... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 11-November 08 Member No.: 5,307 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) chiar sunt...mai scriu si zilele viitoare...sper sa fie de bine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F frumos articolul Olindish si bine-ai venit la noi! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 11-November 08 Member No.: 5,307 ![]() |
bine v-am gasit...foarte interesant tot ceea c am citit forum...am sa le recomand si prietenelor mele sa va faca o vizita (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ... (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Buna, bebe, buna fetelor.
Referitor la semne daca s au mai imbunatatit dupa fraxel, eu spun ca da, dar tot nu sunt multumita (mi se pare normal..!!!), asa ca iar ma bate un gand sa fac un peeling, dar nu la leventer de data asta, ci la domnul dr. marcu, care mi a mai facut vreo 2 peelinguri si la care mi s a parut mie ca au avut efect mai bun ca la vestita leventer. in rest, ii dau inainte cu retinul, pe care il cam folosesc de la inceputul anului, relativ constant. as vrea sa ma apuc si eu, in urma sfaturilor voastre, de aderma epitheliale de la ducray, sa vad cum e. pupici. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 16-October 08 Member No.: 5,124 ![]() |
apropo.... care e cel mai bun exfoliant? m-ar tenta si pe mine gelul acela de la Uriage,la tine a avut efecte benefice sau apa de ploaie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Am primit si eu azi comanda de la Paula's Choice. Am si eu 2 intrebari, daca a primit cineva recent o comanda de la ei.
1. Am comandat si am platit 1 buc 2%BHA Liquid - am primit 2 buc (m-am uitat pe site si cantitatea e de 4 fl.oz / buc - m-am gandit ca au impartit cantitatea in 2 sticlute mai mici, dar se pare ca nu). Este vreo promotie sau asa e cand comanzi prima oara? 2. Tot in colet (care era desfacut de posta!!!!) am gasit 3 recipiente, sigilate, cu capsule: "Spider", "Honey" si "Pagama". Problema e ca nu le-am comandat si plus de asta nu sunt etichetate, cu cod de bare, instructiuni etc, ci pur si simplu in bidonase cu o eticheta mare, alba si scrisa denumirea cu pixul. Stie cineva ce ar putea fi? Evident ca nu imi vine sa iau ceva ce nu stiu ce e, pt ce e, dozaj etc. Multumesc mult. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Brianna, tare ciudat ce ai primit tu acolo in colet.
Eu am primit exact ce am comandat, nici macar mostre nu mi-au trimis pe langa. Ma gandesc ca o fi greseala lor ca ti-au pus 2 lotiuni in loc de una, daca era promotie ai fi observat cand ai comandat. Iar bidonasele cu etichete scrise cu pixul... imi sunt foarte cuidat. Sunt pastile sau ce e in ele? Mai bine le scrii un mai si le explici ca ai primit chestii aiurea. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Happycat, exact asta am facut si am primit raspuns in 3 minute!!! Cica e greseala lor ca au trimis 2 sticlute si ca pot sa le pastrez pe amandoua (am intrebat daca trebuie sa trimit o sticluta inapoi) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si mi-au spus ca ei nu au trimis recipientele alea cu capsule si sub nici o forma sa nu le consum.
Off topic (va rog nu va suparati) Si acum ma intreb...cum au ajuns minunile alea in pachet????? Singura cale e sa le fi pus cineva de la posta. Dati-mi un sfat, va rog,ce sa fac? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai tu ai scris ca a fost desfacut de posta... de ce te mai intrebi cum au aparut?
Ignora-le, cine stie ce o fi in ele (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 01:55 PM |
|