IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Rose
post Nov 14 2008, 10:20 PM
Post #1041

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 184

Mango, ma bucur ca s-a mai ameliorat tenul. Asa este, dispar intr-o parte, apar in alta parte. Dar este o situatie temporara. Retin-A rocks! Curata tenul f bine in final.
Si eu am avut probleme de cateva zile dar am avut rabdare si mi-am dat cu Clinique - solutie concentrata, mi-am dat si cu Epitheliale de la Ducray. Au trecut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar repede.
Doctorul mi-a recomandat Eritroacnol in combinatie cu Retin-A.
A fost buna. Dar acum folosesc numai concentrate locale. Am 4 pana acum.
Imi plac mult mastile. Am Keracnyl Triple Action de la Ducray si Maschera Purifiante Opacante de la Bottega Verde. Ultima este f astringenta. Poti sa micsorezi un cos inflamat, daca aplici local.

Poti sa aplici Retin mai des dar ai grija. La 3-4 zile cred ca e suficient pt inceput.
Succes fetelor!
Go to the top of the page

+Quote Post
just_another_guy
post Nov 15 2008, 01:23 AM
Post #1042

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,330

Reteta De Succes.

hmmm....e cam ciudat ca un tip sa fie pe un formul dedicat in special femeilor, dar am avut si eu mari probleme cu acneea si de aceea am "dat" de voi pe internet si m am hotarat sa va scriu si eu despre experienta mea in tratamentul acneei.
In primul rand vreau sa va spun ca AM SCAPAT...dar dupa multa "munca"
Am inceput tratamentele pe la 16 ani, cu "clasicele" isotrexin, Zynerit, Retin-a...etc..rezultate medii, mediocre sau deloc...si in plus mereu recidiva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pasul 2, tratametul cu antibiotice pe cale orala. rezultate...minim..sau deloc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cel mai important pas a fost tratamentul cu Roaccutane, pe care l am facut acum 2 ani...si dupa care am scapat Definitiv de acnee.
Tratamentul l am facut 6 luni, primele 2 luni, 7mg/kg apoi 5mg/kg. in paralel....fatza curatzata cu Sebuim de la Bioderma sau gel de curatare de la Roc. dimineatza si seara. Dimineatza, aplicata gel matifiant/hidratand de la Biotherm si seara crema hidratanta pentru ten gras de la Clinique. plus o data pe saptamana curatata fatza cu ceai de musetel si o data cu ceai de "ceai verde". Tratamenul nu a fost atat de naspha pe cat prospectul o arata la efecte...
Din cele trecute pe acolo am experimentat piele uscata escesiv, ceva depresii, o conjunctivita, buzele terminate si cam atat.
Conluzie...se poate scapa de boala asta perversa....dar cel mai important e sa MERGETI la Medic..si sa comunicati. Nu mai incercati toate creme din comertz, gen Avon, oriflame, nivea, loreal, garnier etc..pentru ca sunt bani aruncati si mai ales...CRESTETI imunitatea aceei la medicatie.
Daca aveti intrebari...nu ezitati sa ma intebati..raspund cu mare placere si mai ales..va pot arata si poze cu before si After.

+Quote Post
Diana.
post Nov 15 2008, 01:44 AM
Post #1043

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Just, daca citeai de la inceput toate subiectele ai fi economisit timp. (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
caitriona
post Nov 15 2008, 12:00 PM
Post #1044

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

buna fetelor!
doamne angel ,imi permiti sa te cert? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) cum de nu te-ai demachiat??imi vine sa te bat! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) eu nu pot sa adorm machiata si daca mor de somn.aseara am venit la 2 noaptea acasa si picam din picioare dar am tras de mine si m-am demachiat ,numai daca ma gandesc ca a doau zi ma umplu de monstri pe fata ,ma trezesc instantaneu.eu asa patesc ,daca adorm machiata.....s-a terminat!!o luna trag dupa aia.

sweet ,inseamna ca ai tenul super ok ,daca ai antecedente la "ne-demachiat" si cu toate astea nu ai probleme.

nici eu nu o duc grozav ,nu inteleg de ce mi-au aparut vreo 3 monstri.ma gandesc alimentatie,stres?offf imi vine sa plang ,pe bune. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
fetelor o fii adevarata treaba cu deochiatul???mie daca imi zice cineva "uau ,ce ti s-a curatat tenul< ce bine arata.",a doau zi imi apar monstrii.
o fii doar in mintea mea bolnava ?dar nu mai suport sa imi faca cineva vreun compliment legat de ten, iau foc.da.....sunt dusa....

v-am pupat,week-end placut ,oricum ne mai scriem.

+Quote Post
angeldust
post Nov 15 2008, 12:08 PM
Post #1045

Musafir

Nah nu ma certa acu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ca se intampla f rar si nici macar nu sunt sigura ca din cauza aia mi-au aparut za monsters (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Roaccutane eu una am mai zis ca nu am de gand sa incerc, pentru un motiv cat se poate de simplu: nu mi se pare ca situatia mea e asa groaznica incat sa trec peste toate pericolele si efectele secundare ce pot aparea de la Roaccutane. Daca as avea acnee din aceea severa poate as incerca, altfel nu. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 15 2008, 12:15 PM
Post #1046

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Si eu la fel ca si Caitriona... pot sa pic jos din picioare de somn, dar tot ma demachiez, spal, toner si crema...
Si eu am observat ca daca ma laud un pic sau daca imi zice cineva de bine de fata mea, imediat incep sa imi apara unul cate unul...
Observ ca e chiar bun ceaiul de galbenele pt moaca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
caitriona
post Nov 15 2008, 02:40 PM
Post #1047

Tratabil
**

la mine tenul a devenit subiect tabu,toate prietenele mele stiu ca nu vreau vreun complliment ,nimic (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ,de frica sa nu-mi apara ceva.doamne ,dar am probleme la cap.......cand scriu abia imi dau seama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Philia
post Nov 15 2008, 02:43 PM
Post #1048

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

neah... n-ai probleme la cap...
dar cand tu stii ca te omori toata ca sa arate si el cat de cat bine, si el tot o ia razna, te legi de tot ce poti ca sa vezi unde-i buba (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 15 2008, 04:59 PM
Post #1049

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Hmm si eu eram la fel de obsedata cu demachiatul si cremuitul in fiecare seara, dar acum nu stiu sunt putin dezamagita si resemnata ca pielea mea nu o sa fie niciodata perfecta, orice as face. Cu exceptia probabil a interventiilor mai drastice si invazive. Constientizand ca eforturile depuse nu sunt pe masura rezultatelor imediate => dezamagirea si cheful de a nu mai face absolut nimic pentru pielea mea idioata.

+Quote Post
caitriona
post Nov 15 2008, 09:21 PM
Post #1050

Tratabil
**

sweet ,de ce ai alunecat pe panta asta?tu nu erai asa...
putem face ceva sa-ti revii ?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

135 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 07:46 PM