IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
arissuca
post Nov 19 2008, 02:11 PM
Post #1071

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Sunt intr-o mare graba, deci o sa scriu rapid si o sa revin cu amanunte.

Caitriona, da, eu sunt aia cu Glyconul (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Initial am fost f multumita de crema, tenul mi se curatase f bine si devenise f luminos, eu speram ca "procesul" va continua, din pacate n-a fost asa. Nu stiu ce s-a intamplat, probabil s-a obisnuit pielea mea cu crema asta si nu mai raspunde. Rau nu imi face, in niciun caz, e printre f putinele creme care imi hidrateaza tenul si nu imi produce comedoane...in plus. Am facut o pauza pt ca am inceput trat cu Brevoxyl si nu doream sa imi agresez cumva tenul, dar mai am o cutie la frigider si sunt sanse sa revin la ea, ca vad ca nu prea am rezultate cu altele.

Mango, exact problema asta o aveam eu, cu miristaul de izopropil...Dar am zis ca poate o fi in cantitate atat de mica incat nu ar putea avea efecte negative. De asta m-am incapatanat sa-l folosesc 2 luni. Stiu ca unele fete reactioneaza f bine la Retin-A, mie nu imi merge pur si simplu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Fruntea mea devenise plina de chistulete care ma scoteau din minti asa ca am renuntat. Nu am frecventat demultisor topicul deci nu stiu de cat timp ai inceput trat cu Retin, dar daca nu ai probleme, eu as zice sa mergi in continuare cu el, o perioada. Si eu fac la fel cu Brevoxylul.

Maria, saru'mana pt pont, o sa citesc topicul cu creme de ochi, chiar sunt f curioasa...bine, eu nu ma astept ca vreo crema sa-mi sterga ridurile, dar as vrea maca una care sa hidrateze f bine si sa impiedice aparitia altor riduri. Vreau sa-mi arate pleoapele ca acum cativa ani :cry:
Si prietena mea se plange ca sub ochiul stang are niste riduri mult mai pronuntate ca la dreptul (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) E disperata si ea tot din cauza asta. Am inceput sa ne gandim amandoua la o interventie chirurgicala sau orice procedura care le-ar putea sterge sau ameliora considerabil.
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Nov 19 2008, 03:05 PM
Post #1072

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Arissuca la mine s-au sters 80% din ridurile de sub ochi cu peelingurile chimice, dna dct a aplicat solutia cat de aproape de ochi pe cat se putea.

+Quote Post
arissuca
post Nov 19 2008, 07:38 PM
Post #1073

Membru de Onoare

QUOTE(bebe_maria @ Nov 19 2008, 01:05 PM) *
Arissuca la mine s-au sters 80% din ridurile de sub ochi cu peelingurile chimice, dna dct a aplicat solutia cat de aproape de ochi pe cat se putea.

Maria, suna f bine ce spui tu, problema este ca pe aici nu stiu la ce dermatolog sa merg. Ar fi vreo 2 persoane dar inca mai incerc sa adun informatii despre rezultate si costuri.

Merci mult pt listuta de creme! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

This post has been edited by arissuca: Nov 19 2008, 07:39 PM

+Quote Post
Florina
post Nov 20 2008, 05:06 PM
Post #1074

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Salut fetelor, sper ca toate sunteti din ce in ce mai frumoase si ca va merge foarte bine cu tenul.
Eu sunt mai bine am luat 40 zile sotret 20mg/zi si tenul sa mai curatat. Dar am multe puncte negre si albe si habar nu am ce sa fac cu ele sau ce sa pun pe ele. Ceva sfaturi?
Doresc sa imi cumpar o crema din aia concentrata care se aplica doar pe cos intelegeti voi cum zic ... si nu stiu de care sa-mi iau. Voi de care ati fost cel mai multimite? care a dat cele mai bune rezultate?

+Quote Post
amelie
post Nov 20 2008, 06:32 PM
Post #1075

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,674

QUOTE(caitriona @ Nov 18 2008, 06:12 PM) *
amelie, am ramas (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ,chiar nu sunt bune?eu imi puneam mari sperante in produsele astea.

Caitriona, sper sa-ti mearga bine cu Deuteria, sa ne spui si noua cum ti se pare. Eu nu mi-am luat decat emulsia demachianta, cea mai importanta e crema, cred, asa ca nu te descuraja. Mi-am dat seama ca oricate creme miracol mi-as lua, daca nu am grija sa elimin dulciurile si fainoasele din alimentatie, degeaba. Acum astept sa-mi fac analizele hormonale, sa vad in ce directie o iau cu tratamentul.
Florina, ca tratament local pentru cosuri, fetele vorbeau de o crema concentrata de la Clinique. Eu inca nu am gasit solutia pentru ele, de obicei aplic ceva care sa-mi usuce pielea-gen masca de argila, dar n-as putea spune ca e cu adevarat eficace.

+Quote Post
caitriona
post Nov 20 2008, 10:08 PM
Post #1076

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

buna seara, fetelor!
am vorbit in seara asta cu mama la telefon si doar ce imi cumparase crema deuteria,abia astept (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) ,luni mi-o aduce ,nu mai am rabdare.
zilele astea am avut multa treaba si n-am mai accordat mare atentie tenului si vad ca e bine,sa nu-l deochi.nu m-am mai dat cu nimic,doar demachiat dimineata si seara si crema cu SPF dimineata ,nici macar peroxid de benzoil n-am mai aplicat.mi se uscase fata,asa pataesc iarna, si am zis sa fac o pauza.
si nici fond de ten nu mai folosesc de vreo 10 zile ,doar pudra.nu il mai suport pe fata ,nu stiu de ce...

florina ,eu am clinique acne solution,spot healing gel si zace pe aici ,mie nu mi-a facut nimic bun ,adica imi usca pielea din jur dar nu rezolva monstrul ,insa am vazut fete multumite pe forum.

arissuca , nu inteleg , (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif) ,de ce ai inceput sa folosesti brevoxil daca era bine cu glyconul?cum adica s-a obisnuit pielea ,adica incepusera monstrii sa-si faca aparitia?tu in zona ochilor ai folosit-o ?si eu am riduri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si m-ar tenta foarte tare glyconul.

+Quote Post
Florina
post Nov 21 2008, 09:45 AM
Post #1077

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Amelie & Caitriona ms pt raspuns.

+Quote Post
caitriona
post Nov 21 2008, 10:03 AM
Post #1078

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

florina, vad ca esti pe forum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la mine cel mai tare functioneaza sa las in pace cosurile,adica sa nu le storc ,pur si simplu sa le ignor(e o treaba mentala) .repet ,la mine merge metoda asta.se vindeca si mult mai repede si fara semne care sa dureze o vesnicie.de ex am avut unul spre gat acum aproape o luna si l-am innebunit si se vede si acum o pata rosie de zici ca-i recenta.si alte 2 pe obraz,nu le-am facut nimic,s-au retras si abia se observa locul unde au fost.

eu nu folosesc metode locale ,doar seara dc vad ca au aparut mai multe imperfeciuni aplic peroxidul de benzoil.acum mai rar ca mi se usuca ingrozitor fata de la vant.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
doris_85
post Nov 21 2008, 07:56 PM
Post #1079

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucuresti
Member No.: 2,966

Buna fetelor! Mi-a recomandat cineva o interventie cu laser ipl pt acnee . Am inteles ca se fac mai multe sedinte timp de cateva luni. Problema e ca eu iau anticonceptionale yasmin si nu stiu daca trebuie sa le intrerup cat timp fac interventiile. Stiti cumva daca pot da efecte adverse in acest caz?

+Quote Post
arissuca
post Nov 22 2008, 03:35 PM
Post #1080

Membru de Onoare

QUOTE(caitriona @ Nov 20 2008, 08:08 PM) *
arissuca , nu inteleg , (IMG:style_emoticons/default/051103-stupid4.gif) ,de ce ai inceput sa folosesti brevoxil daca era bine cu glyconul?cum adica s-a obisnuit pielea ,adica incepusera monstrii sa-si faca aparitia?tu in zona ochilor ai folosit-o ?si eu am riduri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si m-ar tenta foarte tare glyconul.

Caitriona, tenul meu este seboreic, asfixic, cu tendinta de a face comedoane din aproape orice. Nu am acnee propriu-zisa, imi mai iese cate un cosulet asa, din cand in cand. Problema majora o constituie seboreea, porii dilatati, comedoanele...astea ma omoara. Cand am inceput trat cu Glycon, am vazut clar o imbunatatire, apoi totul a stagnat. E buna fata de alte creme care ar hidrata dar m-ar umple de cosuri si de si m multe comedoane, dar eu vroiam sa vad ca mi se rezolva odata problema. De asta am tendinta de a incerca si alte creme sa vad daca nimeresc vreuna mai grozava. mi-am facut si dozari hormonale, si echo, totul e ok, dar probabil ca am un nr crescut de receptori pt androgeni sau o receptivitate crescuta pt androgen. Oricum, cred ca degeaba ma omor eu, parintii mei au avut ten seboreic, e posibil sa fie ceva ereditar, asa ca...nu prea am ce face.

Nu as recomanda totusi Glyconul pt zona ochilor, mi se pare ca e prea puternica pt zona asta atat de sensibila. Eu o sa incerc sa-mi comand crema pt ochi de la Neutrogena de care a pomenit Bebe-Maria pe topicul "creme pt ochi".

This post has been edited by arissuca: Nov 22 2008, 03:38 PM

+Quote Post

135 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 08:48 AM