IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
angeldust
post Nov 25 2008, 10:37 AM
Post #1091

Musafir

La mine iar a inceput sa isi faca de cap tenul (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) It's a neverending story (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Daca nu as avea deja o gramada de probleme capatate de la efecte secundare ca urmare a tot soiul de tratamente pentru te miri ce, pe cuvand de nu as incerca si io Roaccutane. Numa sa stiu ca ma scap odata vreme indelungata de nebunia asta cu tenul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
caitriona
post Nov 25 2008, 06:32 PM
Post #1092

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

angel cum asa?ma gandeam ca poate lotiunea de la paula are efect......offff...

eu folosesc crema deuteria deja de 3 zile,doar dimineata.nu stiu ce sa va zic,cred ca e prea devreme.e ok, nici rau nici bine.astept vreo 2 sapt ca sa-mi pot da cu parerea.secretia de sebum e la fel,crema miroase bine si am observat ca treb o cantitate f mica aplicata pe fata,nu lasa tenul gras......cam asta.
mai revin cu informatii pe parcurs.

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 25 2008, 08:06 PM
Post #1093

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Caitriona, spuneam ca mi se pare ridicat pretul pt ca nu mi se pare ca ar contine ingrediente speciale, care chiar sa aiba efecte remarcabile. Dar iti tinem pumnii sa iti mearga bine tie cu ea!

Angel, in ce sens a inceput sa isi faca de cap tenul?

Valentina, poti sa folosesti Effaclar K seara. Nu stiu ce probleme ai tu, ca sa iti recomand ceva..

La mine situatia este as usual. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nici nu mai stiu exact ce inseamna asta. Tind sa cred ca daca nu as avea semnele astea, ar fi chiar bine.

+Quote Post
angeldust
post Nov 25 2008, 08:13 PM
Post #1094

Musafir

In sensul ca iar mi-au aparut cosuri din alea dureroase sub piele (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vro doua deocamdata

+Quote Post
mango
post Nov 25 2008, 10:55 PM
Post #1095

Tratabil
**

Member No.: 775

Si mie mi-au aparut niste cosuri dureroase in zona barbiei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (mai exact in partile laterale ale barbiei, in rest in zona centrala situatia e acceptabila)...chiar ma gandeam zilele astea ca se implineste aproape o luna de zile de cand am inceput tratamentul cu Retin A si speram din tot sufletul ca perioada nefasta sa se incheie aici ...mda... cred ca m-am bucurat prematur.
Gelul de aloe il folosesc doar pentru petele post acneice destul de recente, am observat ca cicatrizeaza foarte bine si roseata nu mai e asa de evidenta, am incercat sa aplic aloe si pe niste pete mai vechi dar in cazul asta nu am notat nici o imbunatatire.
Btw, eu pentru cosurile inflamate nu folosesc decat tea tree, pentru ca solutiile din farmacii nu ma mai conving si m-am saturat sa cheltui aiurea pe tot felul de creme ineficiente care in final ajung la cosul de gunoi. Mai bine rog pe cineva sa-mi trimita de acasa Bactroban sau Fucidin (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .

+Quote Post
caitriona
post Nov 26 2008, 11:22 AM
Post #1096

Tratabil
**

bactroban nu se mai gaseste ,am cautat de mi-a venit rau, cel putin in constanta.

+Quote Post
Neith
post Nov 27 2008, 08:26 PM
Post #1097

Musafir

Of, mor de ciuda ca inca n-am net functional si abia apuc sa citesc odata de doua ori pe saptamana cate putin din ce scrieti voi ( prea putin chiar :-< mai mult review-uri despre chestii care urmeaza sa le achizitionez). De scris ceva nici nu mai spun. Asta asa, ca un offtopic micut.
Ontopic: fata mea parca nu mai arata asa rau... dar in continuare caut tratamente miraculoase contra petelor lasate de acnee si am dat in seara asta de post-ul asta : http://www.acne.org/messageboard/OMG-GUYS-THIS-t35135.html . Nu stiu daca a incercat cineva combinatia bicarbonat de sodiu si otet de mere insa lumea pare destul de multumita incat sa ma faca si pe mine sa incerc. Asadar din seara asta ma apuc de o noua schema de tratament. Sper sa reusesc sa va tin la curent cu ceva rezultate.

+Quote Post
caitriona
post Nov 27 2008, 10:18 PM
Post #1098

Tratabil
**

neith, am incercat eu tratamentul asta, am si scris despre asta mai demult pe forum.la inceput era bine ,dar mi s-a parut prea agresiv pt tenul meu, asa ca m-am oprit.poate trebuia sa-l fac mai rar , dar din prea mult zel foloseam "tratamentul" in fiecare zi.sfatul meu e sa il faci o data la 2 zile ,pt ca e si iarna ,este frig, sa ai grija sa nu ti se usuce prea tare tenul.

btw, mi-au mai aparut si mie niste cosuri, nu cred ca sunt de ;a crema ci de la faptul ca am bagat in mine toate prostiile.tre sa-mi revizuiesc comportamentul (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) .nu stiu ce-am vrut sa-mi demonstrez?ca pot sa mananc orice si sa am o piele minunata ?nope ,la mine nu functioneaza.sacrificii ,asta-mi sta scris in frunte. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

saptamana viitoare ma duc la terapie, pt ten, v-am mai spus eu.sa nu ma credeti nebuna, cica e adevarat ca s-ar fii vindecat oameni de tot felul de boli de piele cu ajutorul hipnozei.well ,o fac si p-asta .

+Quote Post
ciuleandra
post Nov 28 2008, 03:22 PM
Post #1099

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 5,267

saptamana viitoare ma duc la terapie, pt ten, v-am mai spus eu.sa nu ma credeti nebuna, cica e adevarat ca s-ar fii vindecat oameni de tot felul de boli de piele cu ajutorul hipnozei.well ,o fac si p-asta .

[/quote]

salutare la toata lumea.am si eu aceeasi problema vesnica ca si voi (acneea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ) si citesc de prin  vara ce se intampla pe aici, dar caitriona sincer pe asta cu terapia pentru ten chiar nu o stiam si nici nu am fost pe faza cand s-a discutat pe forum.
sa ne dai de veste cand termini o astfel de sedinta. eu sunt curios nevoie mare despre cum e, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  in conditiile in care am apucat sa vad pe discovery o persoana care la sfatul psihologului nu s-a uitat in nicio oglinda timp de o luna si a scapat de acnee. greu de realizat asa ceva, dar chiar sunt curios cum e cu terapia asta

This post has been edited by ciuleandra: Nov 28 2008, 03:24 PM

+Quote Post
arissuca
post Nov 28 2008, 07:06 PM
Post #1100

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 104

Ufff...eu sunt disperata de-a binelea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) De fapt, sunt adusa la exasperare: tenul meu parca e din ce in ce mai seboreic, barbia mi s-a umplut de cosulete (daca le storc, e nasol, se fac si mai mari, daca le las in pace, trec f greu si cand trec apar altele). Tenul imi arata f aiurea, e sters, lipsit de elasticitate, imbatranit (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si, pe cuvant ca nu am exagerat cu nimic. Vreau sa-mi fac un peeling dar as avea mai multa incredere intr-un medic de pe chirurgie plastica si reparatorie decat intr-un dermatolog. Din pacate, aici, in Iasi nu prea stiu la cine sa apelez. Daca cineva imi poate oferi vreo informatie, raman datoare! Am gasit clinici dar toti fac reconstructii mamare, rinoplastii, otoplastii... La dermatolog parca n-as mai vrea. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

This post has been edited by arissuca: Nov 28 2008, 07:07 PM

+Quote Post

135 Pages V  « < 108 109 110 111 112 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:58 PM