![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
erau gauri adanci , mai , daca intri pe site ul dermatixului , o sa vezi actiunea lui , si ea avea si o problema zici ca era carne vie pe fatza si isotrexinu a rezolvat o cu asta , era lucioasa , guguloaie mari cu puroi , era chiar ..
nedelcu nu mai e la militari acu are clinica particulara si d aici costa atata , dar sincer , nu e chiar asa mult consultatia , si da , la leventer tre sa fie si mai scump acum , pentru ea "time is money" insa stiu ca ultimele consultatii la leventer sunt pe gratis , adica dupa peeling , cand te duci pentru nush ce masca de sfarsit nu mai tin minte exact. pentru a folosi dermatixul trebuie sa fii vindecata de acnee ! cookie si tie ce ti a scris nedelcu in reteta aia ? si nu ai scapat de acnee cu ajutorul lui ? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
helow afobia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , cam cat costa dermatixu ?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
1 mil - 1 mil 500 probabil acum , ca de mult il cumparase ea.
in acelasi timp , ea nu l a cumparat de la farmacie ca era ceva mai scump , a trebuit taicasu sa se duca nush unde sa l ia doar cu atat , fara adaos or something , undeva departe de buc , nu m a interesat niciodata de unde .. insa daca va intereseaza ... o sa o intreb. andu19 , fa ti timp si citeste si tu ce scrie lumea pe forum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ca e cam aiurea sa repeti acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 71 Joined: 18-January 08 Member No.: 3,074 ![]() |
da l-am citit dar nu pot tine minte chiar totu
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Afobia care este dermatix-ul in cauza? http://www.shopzilla.com/8B--Skin_Care_Pro...d--617544200589
|
|
|
![]()
|
|
asta e bun
Dermatix Ultra Advanced Scar Treatment , e pt skin=piele |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 17 Joined: 8-January 08 Member No.: 2,965 ![]() |
mi-a prescris roaccutane,eritromicina si isotrexin...
|
|
|
![]()
|
|
la ce doctor , cum le iei ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Sunt 2 tipuri de dermatix si vreau sa stiu pe care l-a folosit prietena afobiei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Afobia care este dermatix-ul in cauza? http://www.shopzilla.com/8B--Skin_Care_Pro...d--617544200589 bebica , e primul nu iti trebuie prescriptie medicala , poti sa le cumperi de la farmacie sau daca e , iti fac eu rost de adresa de la depozitu sau locul de unde il luase ea mai ieftin.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:15 PM |
|