IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

135 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > »   
Closed TopicStart new topic
> Acneea - Totul despre acnee, Partea a doua
Cindy
post Nov 28 2008, 09:40 PM
Post #1101

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu nu prea cred in metodele astea neempirice! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Probabil ca a dat rezultate in cazul celor care nu aveau probleme majore. Sincer acum, daca ai piele grasa, secreta sebum samd nu o sa te ajute hipnoza sau psihologul ca pielea ta sa secrete mai putin sebum si sa nu iti mai incarce pielea, iar daca ai tenul sensibil, sa mai impiedice si formarea cicatricilor denuntatoare! Daca insa problemele sunt cauzate pe fond nervos, it might work.

Ari, nu cunosc medici in Iasi, dar in Buc. majoritatea plasticienilor practica si peelinguri, dermabraziune etc! Intreaba personal, poate nu le au trecute pe lista de servicii, intrucat nah sunt mai solicitate de exemplu implanturile de sani sau rinoplastia.

Caitriona, referitor la alimentatie, cred ca ai dreptate. Eu am cunoscut un nutritionist (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , care bineinteles avea grija excesiva la ce manca si avea un corp belea si o piele foarte frumoasa, radianta, perfecta. Chiar m-a izbit lucrul asta de la inceput si am facut asociatia. Ce mai, m-am indragostit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) O sa incerc si eu sa fiu mai atenta la ceea ce mananc. Si cand spun radianta, I really mean it!

Neith, am citit si eu posturile din linkul pus. Tipa pare sa aiba ceva cunostinte. Are dreptate asupra multor aspecte, dar ai grija pt ca otetul procesat de la noi nu stiu ce prostii mai contine. Uita-te pe eticheta. Si ai grija si cu exfoliatul, e cam mult in fiecare zi si mai ales dimineata, pentru ca iti poti leza stratul protector al pielii, iar pielea va deveni mai vulnerabila la praf, fum etc => eruptii in cele din urma.

Mango, eu am incercat Fucidin dar la mine chiar a avut nule efecte, la fel si Baneocin pudra. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mai repede mi se uscau imperfectiunile cand adormeam cu make-up-ul pe fata! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (a nu se aplica insa metoda asta acasa!)
Go to the top of the page

+Quote Post
caitriona
post Nov 28 2008, 10:38 PM
Post #1102

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,761

sweet, stii cumva daca nutritionistul asta "belea " consuma carne?stiu ca sora sotului meu dupa ce a renuntat la carne avea o piele luminoasa si nu i-a mai aparut delloc herpes(inainte facea f des),insa stiu ca tre sa iei mereu suplimente nutritive in caz ca esti vegetarian, ca altfel o dai in altele,caderea parului de ex.
primul pas in orice fel de tratament sau terapie este sa crezi ca te vindeci.autosugestia functioneaza.prietena mea, terapeutul, mi-a explicat ca pielea se formeaza din aceiasi celula cu sist nervos si din cauza asta toate bolile de piele(exceptand infectii cu bacterii,intoxicatii de la alimente etc) se fac pe sist nervos, nu li se "cunoaste "cauza reala si se si vindeca f greu,pt ca totul e incert.
nu-mi ramane decat sa vad cum functioneaza la mine.

ciuleandra, in leg cu reportajul de pe discovery, cred, deoarece si eu cand nu-mi "bag tenul in seama "(a nu se citi neangrijire),pielea arata f bine.
incalcit e totul.. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Nov 28 2008, 11:04 PM
Post #1103

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Caitriona, consuma carne si nici nu recomanda eliminarea carnii din meniu. Daca alegi insa asta, trebuie sa ai grija sa iti aisguri aportul de proteine din anumite legume, seminte etc. si sa eviti excesul de carbohidrati, multi facand asta cand devin vegetarieni. De asemenea, deificitare sunt vitamina B12, A, D. Deci, eu cred ca puiul, pestele si mai rarut carnea rosie sunt bune. Suplimente nutritive..adevarul este ca majoritatea avem nevoie de ele, avand in vedere ca in perioada asta, dominata de stres, lipsa de timp, alimentatie aiurea, ajungem sa avem carente nutritionale. :|

+Quote Post
Neith
post Nov 28 2008, 11:44 PM
Post #1104

Musafir

Exfoliatul si masca m-am gandit sa le fac odata la 2 zile, chiar 3 daca simt ca imi usuca fata prea tare. In general fac cam toate chestiile seara pentru ca am mai mult timp si mi-e mai comod. Am mai citit pe net si lumea pare destul de multumita de efectele otetului de mere. M-am si uitat de curiozitate ce contine asta pe care il am eu: suc de mere, suc de lamaie si miere. Eu am pus intr-o sticluta d-aia cu puf puf cat pentru 2-3 aplicari otet amestecat cu apa termala ( cam 1:8 ). Il folosesc ca si apa termala, si il las vreo 10 minute pe fata. Acu poate sunt eu mai nebuna, sau poate e efectul placebo... dar mie mi se pare ca decoloreaza putin petele. O sa vad pe termen mai lung.

+Quote Post
Neith
post Nov 29 2008, 12:47 PM
Post #1105

Musafir

Sa revin cu niste update-uri. Azi dimineata m-am trezit cu tenul tare dragutel : petele ceva mai decolorate, nici un monstrulet nou ( a, ba da, iesea unul, dar am pus repede tea tree pe el si vad ca se retrage ), fata fiiiinaaaa si very nice per total. Singura chestie de care nu sunt multumita e crema mea hidratanta, simt ca nu hidrateaza indeajuns. Vreo recomandare? Vreau ceva care sa hidrateze foarte bine dar sa nu lase tenul gras dupa. Mie imi placea nivea soft cum hidrateaza... dar am impresia ca e comedogena? ( nu ma prea pricep la capitolul asta ) Help?

Unde-i dom'le butonul de edit?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Florina
post Dec 2 2008, 10:28 PM
Post #1106

Dependent

Group: Dependent
From: Baia Mare
Member No.: 491

Eu sunt mai bine cu tenul in sensul ca incep sa scap de cosuri dar raman petele si tre sa ma ocup de ele. Acuma imi caut o crema cu Aha si/sau Bha dar deocamdata nimic care sa ma convinga ... voua care va placut? Ati auzit careva despre gama Oxyance? Am cautat pe net dar am gasit prea putine informati si din cate am gasit e destuld e interesanta.

+Quote Post
ulpia
post Dec 2 2008, 11:05 PM
Post #1107

Tratabil
**

Member No.: 2,328

Cremele exfoliante pe baza de aha si bha trebuie sa aiba ph-ul cuprins intre 3-4 pentru a fi eficiente.
Aha contin Glycon, Boreade 12, Keracnyl de la Ducray (aha+bha cu ph 3.5)
Effaclar k are bha 2%, dar ph de aprox 5. Bha are si lotiunea exfolianta de la Roc insa contine destul de mult alcool.

+Quote Post
Florina
post Dec 2 2008, 11:34 PM
Post #1108

Dependent

folosesc deja Effaclar k si boreade 12 mai am nevoie de o alta crema cu aha/bha sau e suficient?
Sweet nici mie nu mi se pare ca Baneocin pudra are efect asupra cosurilor insa dak iti strangi cosurile sau le zgandaresti si dai apoi cu Baneocin se retrage roseata mult mai repede si se vindeca mai usor. Inca ceva mie mi-a recomandat una din dermatoaloagele la care am fost sa amestec pudra pulere care o foosesc cu baneocin (numai ca eu nu folosesc pudra asa ca asta nu am incercat-o).

+Quote Post
Florina
post Dec 4 2008, 12:38 AM
Post #1109

Dependent

Neith, crema hidratanta mie imi place Clean Ac de la Avene.

+Quote Post
mango
post Dec 4 2008, 08:59 PM
Post #1110

Tratabil
**

Member No.: 775

Bine v-am regasit, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Situatia tenului meu e constanta,in sensul ca nu am mai observat vreo schimbare majora in ultimul timp. Din nou, barbia se mentine curatzica, mai apare cate un cos pe frunte sau pe obrazul stang, dar cam atat. O sa merg inainte cu Retin-ul(am deja 5 saptamani de cand am inceput tratamentul), pana acum l-am aplicat o data la doua zile. Credeti ca e momentul oportun sa incep sa-l folosesc mai des (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?Si daca da, cat de des?

Am ramas cam dezamagita cand am citit despre Bactroban si Fucidin, nu stiu de ce , dar imi pusesem mari sperante in solutiile astea, de fapt cred ca erau si singurele pe care nu le-am incercat. Deocamdata ii dau inainte cu uleiul de tea tree.
Crema Clean Ac o folosesc si eu insa mi se pare ca lasa tenul cam lipicios si cred ca in final voi opta pentru una din gama Aderma.

+Quote Post

135 Pages V  « < 109 110 111 112 113 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 03:15 PM