![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 4-November 08 Member No.: 5,267 ![]() |
il dai jos spalandu-te dimineata pe fata nu ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu pot sa cred ca tu te dai cu skinoren seara iar dimineata nu te speli pe fata am dreptate ?
eu cel putin asa procedez cu skinorenu. il aplic seara iar dimineata "il dau jos" spalandu-ma cu apa pe fata. deci sa inteleg ca nu se irita fata dupa skinoren... |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Vroiam sa spun ca nu se aplica in strat gros si ca se aplica doar in strat subtire.
Daca il aplici in strat subtire de tot si il masezi sa intre in piele ce anume mai speli tu dimineata?! Skinorenul e o crema nu o masca! Masca se spala, crema nu. Cantitatea pe care o aplici pe toata fara n-ar trebui sa fie mai mare decat un bob de mazare, poate nici atat pt ca e o crema tratament nu una hidratanta. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 9 Joined: 4-November 08 Member No.: 5,267 ![]() |
ok sa zicem ca nu ai ce spala dimineata dac aplici o cantitate mica ...
dar, urmand o igiena elementara, cred ca vrei nu vrei tot te speli dimineata pe fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si deci tot speli ceva. in orice caz, nu am vrut sa intru in contradictoriu cu nimeni, doar vroiam sa stiu daca skinorenul va irita (in sensul de a fi mai rosii decat inainte de aplicare) zonele cu probleme. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Neith |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai ciuleandra... cum au zis si fetele: Skinorenul este o crema. Asadar, intra in piele. Asadar, tu te speli dimineata pe fata si dai jos bacteriile si ce s-a mai strans pe fata peste noapte, nu skinorenul. Ala e de mult intrat in piele. Parerea mea e ca vina e a produsului de curatare pe care il folosesti, pentru ca skinorenul n-are nici o legatura in ecuatia asta. E imposibil sa iti apara o iritatie la 7-8 ore dupa ce l-ai folosit. Eu personal ma confrunt cateodata cu o usoara roseata imediat dupa aplicare si care trece daca dau cu putina apa termala
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu am inteles ce vrea sa spuna Ciuleandra. Da, si mie mi s-a intamplat dar nu in urma folosirii Skiorenului, care nu e o crema agresiva, dar poate usca pielea ca orice crema antiacneica. In schimb in urma Retin-a-ului da. Repet si eu ce au intrebat fetele: cu ce te speli dimineata?
Deedee (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Subscriu la ce ai spus cu killaritul si ce ne facem noi cu mana noastra. Mai bine ne ducem la o cosmeticiana priceputa, regulat. Cum iti merge cu gama Sebium? Pe mine nu m-a entuziasmat prea mult. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Experienta mea cu Skinoren-ul
Primele zile au fost extraordinare. Aplicam gelul de 2 ori pe zi si imediat observam o imbunatatire a tenului; culoare mai uniforma, cosurile uscate si reduse in dimensiune; desi imi pisca fata si se inrosea o jumatate de ora de la aplicare. Apoi intr-o seara m-a prins o ploicica si nu aveam umbrela la mine. A fost groaznic pentru ca a inceput sa ma usture teribil fata si sa ma inrosesc precum o tomata; ceea ce inseamna ca nu s-a absorbit complet Skinoren-ul de dimineata. Eu banuiesc ca picaturile de ploaie, din cauza ca au stat prea mult timp in contact cu fata, au contribuit la absorbtia gelului in straturile mai profunde ale pielii, iritandu-le. O zi intreaga am suferit din cauza asta, nu mai scapam de mancarimi si roseata; noroc ca s-a intamplat vineri seara. De atunci nu mi-a mai mers bine deloc. Cu toate ca aplicam Skinoren-ul mai rar, o data pe zi sau la 2 zile, tenul se usca alarmant. Pentru hidratare nu puteam sa folosesc ulei de catina dupa gel pentru ca imi ardea fata, lucru care nu se intampla daca nu foloseam gelul Skinoren (iarasi banuiesc ca uleiul contribuie ca si apa la o absorbtie mai completa). De aceea puneam o crema deasupra si nu pateam nimic rau. Imi ieseau cosuri fusiforme care nu treceau nici intr-o luna, iar cand ma spalam intotdeauna exista riscul sa rup cateva, oricat de gentil as proceda, si sa raman cu semne rosii si cicatrici punctiforme. Regret ca m-am apucat de el. Skinoren-ul contine acid azelaic care se poate obtine din grau, asa ca acum pun grau rasnit cu apa la macerat de seara pana dimineata. Cu taratele fac o usoara exfoliere, apoi ma spal cu apa de tarate filtrata sau pun comprese. Cosurile se usuca si scap repede de ele fara urme. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Sweet nu ma pronunt inca despre Sebium. Nu il folosesc de nici o saptamana si cred ca e prea devreme sa dau un verdict. Dar sper ca daca nu e bun de nimic (in sensul ca nu va face nici macar jumatate din ce promite), atunci sa fie cel putin neutru, sa nu ma trezesc cu efecte nedorite de la aplicarea produselor respective.
Oricum eu sunt cumva la capatul puterilor, in sensul ca nu am gasit nimic atat de bun incat sa merite (efortul financiar sau macar sperantele pe care ti le pui in anumite produse). Am folosit Roche-Posay, Vichy, Clinique, Ducray...nici nu vreau sa ma gandesc cati bani aruncati pe geam (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . In cel mai fericit caz nu imi faceau rau sau observam ceva efecte pozitive la inceput, dupa care nu mai actionau de nici un fel. Refuz sa ma gandesc ca nu erau adaptate tipului meu de ten, pentru ca citesc destul de atent inainte de a achizitiona un produs. Nu gasesc alta explicatie decat ca fie sunt supraevaluate, fie sunt destinate remedierii unor forme mai putin grave. Habar nu am. Asa ca deocamdata mai dau cateva sanse la ce folosesc acum. Oricum, nu ar strica sa mai aud si alte opinii cat priveste produsele de ingrijire pe care le folositi. |
|
|
![]()
|
|
ok intra in piele si dimineata spal doar bacteriile.numai conteaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
ulpia cam la fel se intampla si la mine cu skinorenu, doar ca nu vad nici un rezultat in afara de acea roseata a fetii de care tot indrug aici.ma bucur ca tie iti merge(a) bine.deasemeni ma mananca si pe mine fata in primele 15 min de la aplicare, iar daca aplic apa nici nu vreau sa ma gandesc. o fi normal ? eu il folosesc in paralel cu o crema preparata care calmeaza roseata fetii si parca mai potoleste cosurile(sper sa nu cobesc) si va intrebam despre acea roseata pentru ca zonele cu probleme sunt mult mai rosii dupa ce folosesc skinoren decat dupa acea crema de care v-am zis. si ma gandeam ca skinorenu sa nu strice treaba facuta de crema. v-am scris voua pentru ca nu am timp sa ajung la dermatolog si stiu de skinoren ca e un produs recomandat de multi dermatologi.. sper ca se intelege ce am scris de data asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Ciuleandra, am inteles ca dimineata folosesti apa pentru fata
QUOTE il aplic seara iar dimineata "il dau jos" spalandu-ma cu apa pe fata. Parerea mea este ca apa nu elimina complet Skinoren-ul (si eu cred ca nu se absoarbe complet in piele chiar daca a trecut mult timp de cand a fost aplicat) si din cauza asta urmele ramase in combinatie cu apa nu fac altceva decat sa patrunda mai profund in piele in timp ce te speli; poate ca nu te usuci imediat si asta ar putea contribui la iritatie. Ar fi bine sa folosesti demachiantul/ gelul de fata si dimineata in ritualul tau de ingrijire. Insa cel mai bine ar fi sa renunti la Skinoren. Desi a trecut aproape un an de cand nu il mai folosesc, urmele pe care mi le-a provocat nu au trecut nici acum; ma refer la cicatricile punctiforme si la semnele rosii. Nu merita. L-am folosit doar o luna si mi-a scos atatea cosuri, parca erau puncte de grasime, care treceau si foarte greu. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Ciuleandra, am inteles ca dimineata folosesti apa pentru fata Parerea mea este ca apa nu elimina complet Skinoren-ul (si eu cred ca nu se absoarbe complet in piele chiar daca a trecut mult timp de cand a fost aplicat) si din cauza asta urmele ramase in combinatie cu apa nu fac altceva decat sa patrunda mai profund in piele in timp ce te speli; poate ca nu te usuci imediat si asta ar putea contribui la iritatie. Ar fi bine sa folosesti demachiantul/ gelul de fata si dimineata in ritualul tau de ingrijire. Insa cel mai bine ar fi sa renunti la Skinoren. Desi a trecut aproape un an de cand nu il mai folosesc, urmele pe care mi le-a provocat nu au trecut nici acum; ma refer la cicatricile punctiforme si la semnele rosii. Nu merita. L-am folosit doar o luna si mi-a scos atatea cosuri, parca erau puncte de grasime, care treceau si foarte greu. intr-un final m-am inteles cu cineva de pe forum. mersi frumos ulpia de parere si cu toate ca nu m-am consultat si cu dermatologul iti impartasesc opinia despre skinoren si da am renuntat la el de o saptamana si mi se pare mai bine. pana una alta, eu n-am vazut nici o ameliorare (a fost o perioada prea scurta dar.. na..) si nu stiu cum m-ar ajuta o mancarime in tratarea acneei.astept sa vorbesc si cu doctorul despre cum se manifesta si poate o sa scriu aici sfatul lui cu privire la skinoren asta. sper sa reusesti sa scapi de urmele lasate de skinoren. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:43 PM |
|