![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Florina, eu zic ca este ok schema actuala, sa nu te lasi de ea doar pentru ca s-au ameliorat problemele tenului. Mai poti sa folosesti si o masca de curatiare, purifianta de 2 ori/ saptamana sau cum simti tu nevoia. Petru scrub, exfoliere, este foarte buna si aspirina.
Este bun Individualist EL? Are putere de acoperire? Philia, imi pare rau..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Vezi sa nu iti agresezi pielea prea rau, nu cred ca e o idee prea buna Zineryt si Retin-a in aceeasi schema. La mine, in mare e cam la fel..Textura pielii este buna, dar inca am semnele astea urate! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jan 3 2009, 02:07 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pai nu mai stiu sweet ce sa mai fac (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Oricum retin-ul il voi folosi undeva la 3 zile, ca ma cojesc prea tare de la el... Incerc sa vad cum o reactiona (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Imi vine sa acopar oglinzile din casa, si sa imi pun plasturi peste toti monstrii care vor sa apara ca sa nu ii mai zgandar si eu! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Philia (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Lasa-i in pace, nu ii zgandari, ca altfel ramai cu semne ca mine! Gandeste-te la mine, ca la un fel de exemplu si rezultat 'Asa nu' si tine-ti mainile departe de fata.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eh..incerc sa ii las in pace! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)
Si am observat ca fie ca ii las in pace, fie ca nu, se vindeca foooarte greu si imi raman semne rosii care nici dupa o luna nu dispar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dar ma chinui sa nu ma killaresc, pt ca am observat-tot pe propria piele- ca storc unu si imi mai apar sapte pe langa! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Phili, o fi de la mancarea din perioada asta? Poate ca in restul anului ai mancat mai sanatos, usor, fructe si legume, si acum direct sarmale, racituri porc si iar porc....s-o fi revoltand organismul (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nu e rozy... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Anul asta, din cauza problemelor pe care le-am avut in ultima perioada cu stomacul si cu pofta de mancare, mai mult de o ciorba si o friptura nu am mancat mai mult (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai avusesem prin septembrie o mica recidiva, dar atunci stiam ca mi se trage de la faptul ca mancam prea mult de la mc si kfc. si cum am incetat cu astea si-a revenit si moaca. Acum nu stiu ce mai are... dar am observat ca si acum doi ani si acum patru ani cand mi s-au agravat toate pe moaca, s-a intamplat in exact aceeasi perioada a anului! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 267 Joined: 18-August 06 From: Baia Mare Member No.: 491 ![]() |
Sweet, eu mai de mult cand aveam probleme mari cu acneea adica aveam cosuri multe urate si rosii foloseam Estee Lauder - Double Wear care are o putere de acoperire extraordinara in sensu ca atunci cand te dai cu el parca face magie + ca e si rezistent la transfer. Dar acum ca nu mai prea am cosuri mari si rosii e perfect Individualistul acopera super bine petele lasate de acnee si chiar si unele cosuri daca nu is foarte rosii, rezista mult pe fata ramanand la fel de diminata pana seara asta daca nu pui mana pe fata ca nu e rezistent la transfer aa si sa nu uit cel mai important arata foarte natural.
Da ma gandeam si eu la masca cu aspirina mi-am cumparat acu 2 saptamani o cutie de aspirina dar inca nu am folosit-o La cat is de obsedata acuma de ten nu uit nici o zi de creme is mai importande decat mancare si somnu (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 145 Joined: 30-September 07 Member No.: 2,328 ![]() |
Fetelor aveti grija cu produsele antibacteriene; folosite in exces strica balanta dintre bacterii si fungi existente in mod natural pe piele pentru a o proteja. Problemele apar evident cand unii devin majoritari. Analizele sunt binevenite inainte de a incepe un tratament antiacneic.
Apropo de benzoyl peroxide si radicalii liberi, Paula Beogun desi il comercializeaza il si contraindica: http://www.cosmeticscop.com/skin-care-fact...r-the-skin.aspx |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 255 Joined: 16-August 06 Member No.: 485 ![]() |
Sweet, si eu am patit exact ca tine cu gelul ala de la Roc, am si acum urma rosie de la un cos de acum o luna, cred ca mai rau am facut ca mi am dat cu el. Oare acum ce o fi mai indicat sa treaca mai repede, sa nu ma dau cu nimic (eventual cu aderma) sau sa ma dau cu retin? Stiu ca uneori si retinul mai irita si inroseste.
|
|
|
![]()
|
|
Andreica (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Imi pare bine sa te 'revad'!
Eu ma dau cu Retin-a, dar o data la 2 zile, cu creme BHA, AHA si A-derma. Insist mai ales in locul ala, doar o trece sau macar estompa mai repede. Raspunzand la intrebarea ta, poti sa te dai cu Retin-a dar sa nu abuzezi de el. Daca nu ai mai folosit de mult, nu incepe sa il aplici din start in fiecare zi! Si A-derma Epitheliale e buna, pentru ca repara pielea. Cum spuneai si tu, cred ca am facut mai mult rau decat bine, eu am urma asta de vreo 2 luni jumatate! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O buna perioada am lasat-o in voia ei si de-abia de ceva timp am reluat tratamentul intensiv. La tine cum mai este situatia? A fost mai bine dupa tratamentele cu Fraxel la Leveter? Ai mai facut vreun peeling? Ulpia, nu vorbeste de hydrogen peroxide? Nu e chiar acelasi lucru. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 10:27 AM |
|